Roxana Vancea, noi detalii despre nuntă și botez. „O să se întâmple curând”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 01 septembrie 2021, 10:58

Fosta asistentă TV Roxana Vancea (31 de ani) și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu, vor deveni părinți anul acesta. Dragoș mai are un fiu, Milan, dintr-o relație anterioară. Perechea va avea un fiu, pentru care Milan a ales numele Ayan.

Roxana Vancea, noi detalii despre nuntă și botez. „O să se întâmple curând”

Deși nu se mai poate antrena atât de intens cum o făcea înaintea sarcinii, Roxana face mișcare în fiecare zi. „Nu mai pot fi la fel de activă ca înainte, dar am voie să fac cardio. Merg pe bandă în fiecare dimineață câte o oră”, a mărturisit Roxana la Antena Stars.

Roxana și Dragoș au dezvăluit în noiembrie 2019 că s-au logodit și s-au căsătorit civil în luna următoarea. Perechea se pregătește acum pentru cununia religioasă. „Nu o să facem nunta odată cu botezul pentru că vreau să mă văd îmbrăcată și eu în rochie de mireasă.

Îmi doresc foarte mult asta. Vreau o rochie simplă! Nu ne-am gândit încă la cum o să arate totul, cert este că o să se întâmple curând”, a mai spus Roxana, tot la Antena Stars. Cât despre camera bebelușului, Roxana și Dragoș n-au reușit să cumpere nimic.

„Nu am pregătit nimic. Nu o să aibă camera lui. Milan are camera lui, pentru că este deja băiat mare și vrea să doarmă singur. Bebelușul o să aibă, probabil, un pătuț la noi în cameră. Dar nu am cumpărat nici măcar asta. Nu am făcut nicio cumpărătură până acum.

Citește și:

Roxana Vancea este însărcinată! Cum i-a dat vestea soțului ei

Cu ce se ocupă soția lui Cove și cum s-a cunoscut perechea. „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Andreea și Cabral Ibacka au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil? „Cabral ai stricat surpriza!”

Mă mai uit la fetele astea pe Instagram care sunt gravide sau care mai au puțin și nasc și văd tot felul de lucruri pe care le cumpără, iar eu nici măcar nu știu pentru ce sunt”, a mai glumit Roxana.

Apoi, Dragoș a intervenit: „În cazul în care el vrea să doarmă separat și vedem că o să se descurce să doarmă separat, o să-i facem un pătuț al lui, pentru siguranța lui, dar în rest, cred că suntem ok cu confortul nostru”.

„Mi-a fost rău în prima lună. Aveam grețuri. După două luni nu am mai avut nimic. (…) Medicul mi-a zis că în trimestrul doi o să mă simt ca o femeie normală, iar în ultimul trimestru va fi mai greu. O să am dureri de spate pentru că mi-au crescut foarte mult sânii și eu sunt foarte slabă”, declara Roxana în mai 2021, în emisiunea Teo Show

„La începutul sarcinii am avut și un chist pe un ovar. M-a speriat un pic. Am vrut să îi anunț pe ai mei și pe părinții lui Dragoș imediat ce am ieșit de la doamna doctor, dar când mi-a zis de chist m-am speriat un pic. Am anunțat după vreo trei săptămâni de tratament, după ce a dispărut chistul”, a mai spus Roxana în emisiunea Neața cu Răzvan și Dani.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter