Roxana Vancea are 50 kg în luna a șaptea de sarcină. Ce greutate are bebelușul

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 septembrie 2021, 17:11

Mai sunt doar câteva săptămâni până când Roxana Vancea va aduce pe lume primul ei copil. Fosta asistentă de televiziune, în vârstă de 31 de ani, și soțul ei, antrenorul de fitness Dragoș Puiu, așteaptă cu nerăbdare momentul nașterii copilașului.

Soțul Roxanei Vancea mai are un copil, un băiat, pe nume Milan, dintr-o relație anterioară.

Raoxana este în luna a șaptea de sarcină și are mari emoții legate de nașterea copilului, deoarece doctorii i-au spus că are câteva probleme de sănătate și sarcina ei este una cu risc. În plus, fosta vedetă de televiziune are și o greutate atipică pentru o femeie însărcinată în ultimul trimestru, cântărind doar 50 de kilograme. Roxana a povestit pe rețelele de socializare că, deși mănâncă orice și oricât își dorește, nu se poate îngrăsa.

Citeşte şi: Elena Lasconi, nemulțumită de salariul de primar: „La Pro TV câștigam acești bani în 40 de minute!”

Citeşte şi: Care va fi numele Simonei Halep după căsătorie

Citeşte şi: Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la deschiderea noului an școlar

Citeşte şi: Alanis Morissette a fost violată în adolescență: „Nu am dezvăluit până acum…”

”Credeam că am pus 3 kg, dar când m-am urcat pe cântar mi-am dat seama că am pus 2,5. Astăzi am făcut 7 luni. Mănânc foarte mult, mănânc fructe non-stop, dar nu se pune, habar n-am. Nu mănânc dulciuri, le-am înlocuit cu fructe, dar mănânc foarte multe.

Dacă mă pun la masă, mănânc un kilogram de nectarine, nu trei. Ieri am avut poftă de cartofi prăjiți cu cașcaval pane și mi-am făcut. Mănânc și nu mănânc neapărat foarte sănătos. Mănânc ce-mi vine. Am fost ieri la doctor și bebelușul are 1150 grame, deci e în grafic pentru săptămânile lui.

Eu am colul foarte scurt. Este o sarcină cu risc. Doctorul mi-a spus să nu pun mai mult de 10 kg. Am avut și o intervenție ca să-mi țină colul închis. Am un inel care îmi ține colul și cu asta m-a asigurat că va fi ok până aproape de naștere. Nu mă antrenez. Mi-a dat voie să merg pe bandă, dar doar atât. Nu alergare, nu mers alert, nimic”, a explicat Roxana, în mediul online.

Medicii i-au spus deja Roxanei Vancea că va naște înainte de termen.

“Medicul mi-a interzis să fac sport o perioadă. Când m-am dus la control mi-a zis: «Trebuie să faci o pauză de vreo 3 săptămâni». Mi-a explicat că o să nasc mai devreme, pentru că e colul scurt… cică majoritatea femeilor pățesc asta. M-am și antrenat ca nebuna în perioada asta, că n-aveam de unde să știu”, spunea Vancea, înanite de a afla de problemele de sănătate.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter