Roxana Vancea a părăsit „Exatlon”, după o ceartă cu Giani Kiriță

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 22 octombrie 2018, 12:23
Roxana Vancea a decis să părăsească competiția „Exatlon”, cu toate că săptămâna aceasta nu s-au făcut eliminări. Bruneta a vrut să plece în urma unor certuri cu antrenorul Giani Kiriță.

Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului, a anunțat la începutul ediției de duminică seară că nu vor exista eliminări „pentru ca Giani și Ionuț să își cunoască cât mai bine echipa”.

Totuși, după cursa pentru casă, Roxana Vancea din echipa „Faimoșilor” a spus că vrea să plece acasă. Motivul, un conflict puternic cu antrenorul echipei, Giani Kiriță.

După ce au pierdut din nou șansa de a merga la vilă, concurenții au fost luați la rost de Kiriță.

Cea care s-a aflat în vizorul lui a fost Vancea, pe care a acuzat-o de prefăcătorie.

Giani a afirmat că nimeni nu a știut că Roxana vrea să concureze miercuri, până în momentul alegerilor. După două ture, Roxana a abandonat, nemaifăcând față.

Nu am știut majoritatea că ea vrea sa joace (…) Dar de ce nu spui la ceremonie că vrei să joci, să ne facem și noi o strategie?”, a spus Giani.

Roxana a încercat să explice, însă nu a avut nicio șansă în fața acuzațiilor aduse de antrenor, astfel că a decis că este mai bine să părăsească Republica Dominicană.

Mi-au spus și băieții să nu intru să joc, dar m-am abiționat să intru pentru că m-am simțit mai bine de dimineață. Am vrut să abandonez în a treia repriză pentru că mă durea spatele. Mi s-a reproșat că mă prefac, că mint, că sunt falsă, în orice caz, a urlat la mine de față cu ceilalți. Am vrut să abandonez”, a declarat Roxana Vancea.

Citește și: Dovada clară că Iulia Vântur și Salman Khan au o relație apropiată

Citește și: Iulian de la Insula Iubirii i-a transmis un mesaj emoționant ispitei Irina. Mii de oameni au apreciat cuvintele lui

Sursă foto: Facebook/ Exatlon România

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter