Roxana Vancea, nuntă pe insulă: „O să fie ceva să se potrivească cu plaja”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 august 2020, 20:38
Roxana Vancea se pregătește de nuntă. Fosta asistentă de televiziune s-a căsătorit civil în urmă cu un an de zile, iar acum visează la momentul în care va păși spre altar în rochie de mireasă.

Roxana Vancea și soțul său, Dragoș, formează deja o familie frumoasă, dat fiind că antrenoarea de fitness este mamă vitregă pentru băiețelul pe care soțul său îl are dintr-o căsnicie anterioară și cu care se înțelege perfect. Cei trei petrec mult timp împreună și se fotografiază destul de des postând imaginile pe conturile de socializare.

Roxana Vancea s-a gândit la marele moment în care se va păși spre altar și chiar dacă nu a planificat totul până la cel mai mic detaliu, știe că nunta va fi un eveniment restrâns, undeva pe o insulă: ”Nu am pregătit nimic, nu ne-am gândit încă. Mie nu-mi place ideea aia de mulți oameni, eu vreau să mă simt eu bine, nu invitații să se simtă bine. I-am propus lui Dragoș să facem nunta pe o insulă, noi cu nașii.”

Citește și – Inna are o relație cu un celebru rapper din România! „Da, suntem împreună”

Cât despre rochia de mireasă, fosta iubită a lui Mihai Bendeac vrea ceva simplu, în acord cu decorul: ”O să fie ceva să se potrivească cu plaja. În luna de miere sunt doar eu cu el și cu copilul.”,  – a declarat Roxana Vancea, conform Antena Stars.

Citește și – Pepe își vinde afacerea în plină pandemie de coronavirus

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter