Roxana Ciuhulescu vrea să-și mărească sânii. De ce a luat această decizie

De Mădălina Manole, pe
Roxana Ciuhulescu traversează o perioadă cu mari schimbări în viața sa, însă toate benefice și pozitive. După ce a divorțat de primul soț, fosta prezentatoare TV a ajuns din nou la altar  și a devenit a doua oară mămică, de această dată de băiețel. Ei bine, acum este pregătită de o nouă schimbare, de această dată de ordin estetic.

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 40 de ani, a  dezvăluit că peste câteva luni se va supune unei intervenții chirurgicale de mărire a sânilor: „Pot să afirm mândră că am greutatea pe care o aveam şi la 18 ani. Este posibil şi mă gândesc ca peste şase luni să apelez la mărire de sâni. Rămâne de văzut. După două naşteri, aş avea toate scuzele să fac asta”, – a explicat Roxana Ciuhulescu în emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show de la Antena 1.

Roxana Ciuhulescu vrea să-și mărească sânii. De ce a luat această decizie

Roxana Ciuhulescu a vorbit și despre actualul său soț, Silviu Bulugioiu, fost președinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure: „În lumea motoarelor ne-am cunoscut. Vă anunţ că este în platou, aici, cu mine. Este peste tot cu mine, sufletul meu pereche. Mă bucur că l-am găsit. Pentru mine a fost surpriza vieţii. A venit într-un moment în care nu m-am aşteptat, când eram dărmată. Era lângă mine şi eu nu l-am văzut. Ne-am cunoscut prin intermediul unei prietene comune. Nu m-aş fi gândit. Oricâte acuze aş fi avut că relaţia aceasta a fost de dinainte, nu este adevărat”, – a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de Mihai Ivănescu la începutul anului 2017, după 10 ani de căsnicie. Cei doi au împreună o fetița, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 10 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter