Roxana Ciuhulescu, nevoită să se opereze la genunchi, după „Survivor România” 2022

De Unica.ro, pe

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) a fost eliminată de la „Survivor România” 2022 după doar 2 săptămâni în competiție, din considerente medicale. Jurnalistei i s-a recomandat, în urma unui RMN, să se opereze.

Roxana Ciuhulescu, nevoită să se opereze la genunchi, după „Survivor România” 2022

„Nu mă pot opera acum, trebuie să merg la finala «Survivor»! Trebuie refăcută articulația, medicii mi-au extras deja lichidul de acolo. Când plouă, însă, sau la schimbările astea de vreme, mă doare foarte tare! Am avut momente când nu puteam să calc!”, a explicat Roxana Ciuhulescu, pentru Click!.

„Mi-au făcut RMN, iar diagnosticul pus de medic a fost unul grav: ruptură de menisc și ligament încrucișat. Am mers la cel mai bun doctor, trebuie să mă operez, n-am cum să scap. Medicul mi-a zis că trebuie refăcută articulația. Operația implică, însă, o recuperare de lungă durată. Va trebui timp de patru luni să mă deplasez în cârje!”, a completat prezentatoarea TV.

Finala Survivor 2022 este programată pe 31 mai.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Ciuhulescu, „dezamăgită” de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, foștii colegi de la Survivior România 2022

Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost jucător de fotbal în perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor”

Ce problemă de sănătate are fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana

Din martie 2018, jurnalista este căsătorită cu Silviu Bulugioiu. Cuplul are un fiu, Cezar, în vârstă de 3 ani. Din primul mariaj cu Mihai Ivănescu, Roxana mai are o fiică, Ana, în vârstă de 14 ani. Roxana și Mihai au divorțat în 2017.

„Noi n-am mai avut niciun fel de discuție până anul trecut, în august 2021, când am reușit s-o conving pe Ana să se vadă cu el, după trei ani de la divorț. Din fericire, s-a reapropiat de el, au fost și într-o primă vacanță, doar ei doi”, a declarat Roxana Ciuhulescu în mai 2022, pentru OK! Magazine.

„Și Mihai s-a recăsătorit între timp cu o japoneză, chiar de ziua mea, în 2018. Chiar m-am bucurat că și-a refăcut viața. Nu au copii, dar el mai are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care are 20 de ani”, a completat jurnalista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter