Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost jucător de fotbal în perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor”

De Unica.ro, pe

Recent, pentru GSP.ro, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că, în perioada în care găzduia emisiunea „ProMotor”, a fost hărțuită de un fotbalist, actual antrenor. Din martie 2018, jurnalista este căsătorită cu Silviu Bulugioiu. Cuplul are un fiu, Cezar, în vârstă de 3 ani. Din primul mariaj cu Mihai Ivănescu, Roxana mai are o fiică, Ana, în vârstă de 13 ani.

Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost jucător de fotbal în perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor”

„Câtă vreme am făcut «ProMotor», 13 ani sunt mulți ani, am filmat cu fotbaliști, antrenori, oameni din lumea fotbalului. Am filmat cu multă lume. Am fost curtată de oameni din fotbal, nu neapărat fotbaliști. A fost un singur antrenor, căruia, bineînțeles, nu am să-i dezvălui numele”, a povestit Roxana Ciuhulescu.

„A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment dat, l-am înregistrat și amenințat că, dacă nu va înceta, o să dau înregistrarea pe Pro TV. S-a făcut liniște și m-a lăsat în pace. Mă suna și ziua și noaptea. Era o perioadă în care eram singură, o fi profitat de asta”, a continuat.

„A fost un mare jucător și este un mare antrenor acum. Una dintre prietenele mele era iubita lui atunci, asta a fost situația cea mai jenantă. Obrăznicie. În momentul în care l-am înregistrat s-a potolit”, a mai spus.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Roxana Ciuhulescu, „dezamăgită” de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, foștii colegi de la Survivior România 2022

Ce problemă de sănătate are fiica Roxanei Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu riscă să ajungă pe masa de operație din cauza accidentării de la „Survivor România” 2022

Roxana Ciuhulescu a fost descalificată din competiția „Survivor România 2022”, din cauza unei accidentări la genunchi. Întoarsă în România din Republica Dominicană, Roxana a făcut mai multe investigații medicale.

„De-abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și se pare că am și lichid la picior! De altfel, mi-au scos lichid de la picior și medicii din Republica Dominicană. Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic.

Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN, ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată, pentru că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter