Roxana Ciuhulescu, primele imagini din noua casă: „Suntem bucuroși și liniștiți”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 12 septembrie 2022, 15:38

Roxana Ciuhulescu (43 de ani) s-a mutat recent într-o nouă casă, după 5 ani în care a locuit în chirie. Din martie 2018, jurnalista este căsătorită cu Silviu Bulugioiu. Cuplul are un fiu, Cezar, în vârstă de 3 ani. Din primul mariaj cu Mihai Ivănescu, Roxana mai are o fiică, Ana, în vârstă de 14 ani. Roxana și Mihai au divorțat în 2017.

Roxana Ciuhulescu, primele imagini din noua casă: „Suntem bucuroși și liniștiți

„Ne-am mutat și am avut o perioadă foarte încărcată. Dimineața la birou, după-amiaza am fost ocupați cu casa. Am muncit pe rupte. Am cărat de toate”, declara Roxana de curând, pentru Playtech.

„Știi, este momentul ăla când nu-ți găsești încă nădragii sau ciorapii, îți încălzești supa în ibric sau îți dai seama că prosoapele pe care le puseseși în nu-știu-care sac sau într-o cutie cu alte cârpe nu mai știi unde le-ai pus. Mda, dar merită compromisul! Ne chinuim puțin la început, dar lucrurile se vor așeza. Sperăm nu la Crăciun! 😂 Suntem bucuroși și liniștiți pentru că în sfârșit avem căminul nostru. După 5 ani de stat cu chirie, în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, am decis că e timpul să avem căsuța noastră. Mică, dar cu multă iubire”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

„Jur că în ultima lună n-am mai avut nevoie de sală, am făcut cardio intens, sus-jos pe scări, am întărit mușchii spatelui prin cărat cutii și saci, ba chiar am slăbit. Într-o zi am fost și în vizită la dr. ortoped Ioan Codorean, pentru o porție de antiinflamator, îmi cedase spatele. Dar iarăși zic, a meritat tot efortul. (…) Mereu am fost recunoscătoare și mă înclin și în fața prietenilor noștri (știu ei bine care) că au venit, ne-au ajutat și au pus osul la treabă alături de noi, chapeau! Prietenii la nevoie se cunosc 😁”, a mai scris.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost jucător de fotbal în perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor”

Citește și: Ce problemă de sănătate are fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana

Citește și: Roxana Ciuhulescu, „dezamăgită” de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, foștii colegi de la Survivior România 2022

„Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar. Însă stăm de ani buni cu chirie și e momentul să facem și noi acest pas. O casă cu un petec de curte acolo este exact ceea ce ne trebuie”, mai spunea Roxana înainte de mutarea în noua locuință, în emisiunea „Star News”, de la Antena Stars.

Cât despre vacanțe, jurnalista a mai spus pentru Playtech: „Nu am fost nicăieri. Am profitat doar de aceste zile libere ca să mergem la munte. Nu suntem pe Valea Prahovei, ci la munții Iezer Păpușa. Aceasta este vacanța noastră”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter