Roxana Ciuhulescu riscă să ajungă pe masa de operație din cauza accidentării de la „Survivor România” 2022

De Unica.ro, pe

Roxana Ciuhulescu a fost eliminată de la „Survivor România” 2022 din cauza unei accidentări. Se pare că starea ei de sănătate nu este deloc una bună și este foarte posibil să aibă nevoie de o intervenție chirurgicală la picior.

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, a părăsit competiția „Survivor România” 2022 după două săptămâni. Din cauza unei accidentări grave la picior, medicii au hotărât că nu mai poate face față traseelor solicitante. După ce s-a întors din Republica Dominicană, vedeta a făcut investigații medicale, iar rezultatele au indicat probleme serioase de sănătate.

Citește și: Cu ce meniu l-a așteptat Vladimir Putin pe Emmanuel Macron la Kremlin

Loredana Groza, fotografie topless pe Instagram

Cât costă sandalele pe care Delia le-a purtat de ziua ei

Mama suspectată că și-a maltrat bebelușul în Danemarca, vizitată în închisoare de fratele ei: „Nimeni nu o înțelege, ea nu stăpânește bine nici engleza, daneza nici atât”

Roxana Ciuhulescu riscă să ajungă pe masa de operație din cauza accidentării de la „Survivor România” 2022

De abia mai calc! Ce pot să mai zic? Nu e bine deloc! Sunt suspectă de ruptură de menisc interior și exterior și, se pare, că am și lichid la picior! De altfel, mi- au scos lichid de la picior și medicii din Republica  Dominicană.

Am fost la un medic ortoped renumit, cel mai bun de la noi, dânsul mi-a pus acest diagnostic. Acum aștept să iasă și rezultatul la RMN  ca să văd dacă intru la operație. Sunt foarte îngrijorată că nu e deloc bine ce se întâmplă cu piciorul meu, a spus Roxana Ciuhulescu pentru click.ro.

Vedeta a povestit pe contul său de Instagram că pentru ea experiența „Survivor România” 2022 a fost una extrem de dură, mai ales din cauza foamei, a frigului, a oboselii.

A fost o experiență fabuloasă, dar pe care nu aș mai repeta-o pentru nimic în lume, a concluzionat Roxana Ciuhulescu.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter