Soțul Roxanei Ciuhulescu s-a răsturnat cu mașina la Campionatul de Off Road

De Unica.ro, pe

Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu, s-au căsătorit civil în martie 2018 și religios în luna septembrie a aceluiași an. Între cununia civilă și cea religioasă, jurnalista a dat naștere fiului lor, Cezar Ioan (4 ani), chiar de ziua lui Silviu, 12 iulie. Din primul mariaj cu Mihai Ivănescu, Roxana mai are o fiică, Ana Cleopatra, în vârstă de 14 ani. Roxana și Mihai au divorțat în 2017.

Soțul Roxanei Ciuhulescu s-a răsturnat cu mașina la Campionatul de Off Road

Silviu Bulugioiu este fostul președinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federației de Automobilism. În etapa a cincea a Campionatului Național de anul acesta, Silviu s-a răsturnat în demonstrativa clasei Open.

„Eu ieri m-am speriat foarte tare, pentru că l-am văzut răsturnând-se și a rămas cu roțile picate. În momentul acela eram comentator, comentam despre campionat, despre faptul că Silviu a realizat traseele pentru etapă. Povesteam despre mașină, despre el, că e un pilot cu multă experiență. În momentul în care am văzut că s-a răsturnat am zis că mor. Am aruncat microfonul și m-am dus val vârtej”, a povestit Roxana Ciuhulescu, pentru Spynews.

„Îmi tremurau foarte tare picioarele. Îmi era teamă că nu și-a strâns bine centurile, să nu aibă probleme la gât. Noi, fiind foarte înalți, cabina e destul de îngustă, dacă centurile nu sunt strânse bine, te duci în cap, dar, fiind un pilot cu multă experiență, nu a făcut o asemenea greșeală. Ulterior a reluat imediat momentul, îmi venea să-l și iau la bătaie (râde)”, a continuat.

„A fost etapa a cincea a Campionatului Național de Off Road, unde au fost vreo 60 de echipaje din diferite clase, Standard A, Standard B, Challenge, Open, SSV, Extrem și Hobby. Ideea e că înainte de fiecare clasă se face o demonstrativă, practic Silviu s-a răsturnat în demonstrativa clasei Open. Răsturnările sunt des întâlnite în Campionatul de Off Road. Mașinile sunt ranforsate, sunt pregătite cu roll-cage, bara de protecție amplasată în toate colțurile maxime ale mașinii, întocmai ca echipajul să fie protejat în caz de răsturnare”, a mai explicat jurnalista.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un fost jucător de fotbal în perioada în care prezenta emisiunea „ProMotor”

Citește și: Ce problemă de sănătate are fiica Roxanei Ciuhulescu, Ana

Citește și: Roxana Ciuhulescu, „dezamăgită” de CRBL și Cătălin Zmărăndescu, foștii colegi de la Survivior România 2022

Roxana, Silviu, Cezar și Ana s-au mutat recent într-o nouă casă

„Suntem bucuroși și liniștiți pentru că în sfârșit avem căminul nostru. După 5 ani de stat cu chirie, în niște vremuri tulburi din punct de vedere economic, am decis că e timpul să avem căsuța noastră. Mică, dar cu multă iubire”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

„Jur că în ultima lună n-am mai avut nevoie de sală, am făcut cardio intens, sus-jos pe scări, am întărit mușchii spatelui prin cărat cutii și saci, ba chiar am slăbit. Într-o zi am fost și în vizită la dr. ortoped Ioan Codorean, pentru o porție de antiinflamator, îmi cedase spatele. Dar iarăși zic, a meritat tot efortul. (…) Mereu am fost recunoscătoare și mă înclin și în fața prietenilor noștri (știu ei bine care) că au venit, ne-au ajutat și au pus osul la treabă alături de noi, chapeau! Prietenii la nevoie se cunosc 😁”, a mai scris.

„Nu este o casă mare. Într-o casă mică încape la fel de multă iubire ca într-una mare. O casă mare înseamnă o întreținere mare, plus că noi nu am fost niciodată adepții opulenței. Ne luăm strictul necesar. Însă stăm de ani buni cu chirie și e momentul să facem și noi acest pas. O casă cu un petec de curte acolo este exact ceea ce ne trebuie”, mai spunea Roxana înainte de mutarea în noua locuință, în emisiunea „Star News”, de la Antena Stars.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter