Roxana Ciuhulescu evidențiază diferențele dintre primul soț și cel actual: “Eu nu eram obișnuită“

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 27 septembrie 2018, 11:47
Roxana Ciuhulescu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fosta prezentatoarea TV s-a căsătorit cu bărbatul iubit și a devenit mămică a doua oară, de această dată de băiețel.

Roxana Ciuhulescu și-a regăsit liniștea după divorț în brațele lui Silviu Bulugioiu, fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Cei doi se pregătesc de botez și de nuntă și cu această ocazie Roxana Ciuhulescu a vorbit despre viața de mămică, dar și despre diferențele remarcabile dintre primul soț și Silviu: „Eu nu ştiam că există asemenea bărbaţi, să se trezească noaptea să-i dea de mâncare copilului. Până acum doar eu am fost cu copilul, cu Ana, şi eram uimită. Mă ajută foarte mult, el îi face băiţă în fiecare seară. Este adorabil şi mă bucur că mi-am întâlnit sufletul pereche. Silviu, dimineaţa, face micul dejun, îmi aduce flori, este atent, mă întreabă dacă sunt ok. Noaptea se trezeşte şi înveleşte cei doi copii. Eu nu eram obişnuită, doar eu făceam treaba asta. Are grijă de mine. Ştii cum este să stai să zaci într-o casă, să ai febră 40 grade şi să nu te bage nimeni în seampă şi să-ţi spună eventual că pleacă la tenis. Silviu nu se mişcă de lângă mine când sunt bolnavă”, – a dezvăluit Roxana Ciuhulescu în emisiunea Acces Direct.

Totodată, Roxana Ciuhulescu a povestit care a fost cel mai greu moment din viața sa: „Cel mai dificil moment din viaţa mea a fost când mi-am pierdut tatăl şi aveam doar 10 ani. Tatăl meu era un bărbat foarte frumos, foarte înalt, s-a stins la 37 de ani, a murit de ciroză. A fost dureros, foarte greu am acceptat că nu mai este, multă vreme m-am interiorizat, la 18-19 ani m-am deschis. Nu am nicio fotografie cu tata. Mi-aş fi dorit să-l am alături, să mă ducă la altar. Îmi doream să mă fac doctor pentru a-l ajuta să se vindece”.

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 39 de ani, a divorțat de Mihai Ivănescu, după 10 ani de căsnicie, la începutul anului 2017. Cei doi au împreună o fetița, pe Ana Cleopatra, în vârstă de 9 ani.

Citește și – Nadir a devenit tată pentru a doua oară

Citește și – Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au divorțat

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter