Rona Hartner a fost externată. Primele declarații după operația la colon

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 14:07
Rona Hartner a fost externată astăzi, după ce a suferit o intervenție chirurgicală majoră pentru îndepărtarea unei tumori de pe colon. În fața spitalului, vedeta a dat declarații despre starea ei și despre ceea ce urmează. 

Din păcate, diagnosticul nu a fost unul îmbucurător: ”Era cancer toată ziua, dar domnul doctor a tăiat ce trebuie…”, a declarat Rona Hartner. De vineri, când a aflat diagnosticul, Rona a început să le scrie prietenilor, cerându-le să se roage pentru ea.

Ea spune că are o operație cu 20 de ”copci”, iar faptul că s-a recuperat atât de repede se datorează gândurilor bune și rugăciunilor. Tumoarea ar fi fost una agresivă, după spusele Ronei, însă ea speră să nu fie nevoie de citostatice.

Din fericire, operația a decurs bine și vedeta spune că va merge direct la televiziune, unde filmează pentru emisiunea ”Scena misterelor”.

După această experiență, Rona Hartner a decis să își doneze ziua de naștere pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer. Astfel, ea i-a rugat pe prietenii ei să nu îi mai ofere cadouri, iar în schimb să doneze bani pentru micuții bolnavi. ”Anul acesta ziua mea de nastere vreau să o dăruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atât de inocente…. Dacă ma iubiți, daruiti”, a spus vedeta.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter