Rona Hartner este împotriva operațiilor estetice. „Nu putem să fim păpuși de porțelan”

De Unica.ro, pe

Intrată virtual în direct la Antena Stars, Rona Hartner (48 de ani) a dezvăluit de ce nu va apela niciodată la niciun fel de intervenție estetică.

„Sunt bine, de dimineață m-am simțit puțin rău, dar am rugat-o pe fata mea să se roage pentru mine și mi-a trecut. Sunt în formă perfectă! În viață, noi nu știm, dar, de fapt, rugăciunea copiilor este mult mai puternică decât a noastră”, a început artista.

Rona Hartner este împotriva operațiilor estetice. „Nu putem să fim păpuși de porțelan”

„N-aș vrea să-mi fac niciodată (n.red.: intervenții sau operații estetice). Fața unui om reprezintă și starea lui de spirit. Nu putem să fim păpuși de porțelan. Râzi, plângi, ai aceeași expresie. Pentru mine, chestia asta nu e naturală. Trebuie să exprimi ceea ce trăiești, să știe lumea când te simți mai bine, mai rău. Arătăm bine când ne uităm înspre Dumnezeu. Întinerim, el ne ia toate ridurile de pe față. Mă uit la viziunea lui Dumnezeu despre lume. Toate probleme mele i le dau lui Dumnezeu”, a mai spus.

„Ca rutină de înfrumusețare, folosesc un spray cu apă de beauty (termală, de mare, de trandafir, etc.), apoi o cremă și nu mă fardez decât foarte rar. Din două în două zile folosesc cremă hidratantă, pentru că tenul meu obosește. Din când în când, mai pun un ulei din floarea de cactus sau de argan, dar nu exagerez. Am 48 de ani, în martie fac 49. Am trecut prin chimioterapie și știu că singurul secret în viață este să te hidratezi bine și să nu exagerezi. Mă duc câteodată la tratament, să-mi fac o mască, dar o dată la 2 luni”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Rona Hartner a semnat actele de divorț. „Cu lacrimi în ochi”

Rona Hartner a dezvăluit motivele divorțului de Herve Camilleri

„Nici peste 100 de ani nu-mi fac nimic. Vreau să vadă lumea ce fel de viață am trăit, vreau să se vadă, nu vreau să par altfel decât sunt. Am două-trei riduri pe ici pe colo, dar de ce să nu am riduri la vârsta mea? Vreau să am vârsta mea. Sunt alături și de toate femeile care nu-și permit operații, intervenții. Singurul meu secret este că beau foarte puțin alcool și mă hidratez foarte mult. Scrie în psalmi: «Cine se uită spre el va străluci, va fi frumos, fără umbră sau riduri pe față»”, a adăugat.

Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista cu ceva timp în urmă. Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului trecut.

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter