Rona Hartner, pregătită să-și refacă viața după divorț

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2022, 12:42

Rona Hartner (48 de ani) s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021. Fosta pereche s-a căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța, unde artista locuiește de mai mulți ani. Rona și Herve au semnat actele de divorț pe 17 septembrie 2021.

Rona Hartner, pregătită să-și refacă viața după divorț

Recent, artista a mărturisit că este pregătită să-și refacă viața după divorț. „Dacă se ivește ocazia și e persoana potrivită, cred că acum sunt capabilă, în sfârșit, să înțeleg cu cine și cu ce profil de bărbat m-aș înțelege. Cred că experiența cu Herve a fost benefică măcar din acest punct de vedere. Știu acum cu ce fel de bărbat m-aș înțelege! Dar oare acest bărbat există? Nu știu! Următorul bărbat din viața mea trebuie să fie blând și smerit cu inima”, a explicat Rona Hartner pentru Ciao.

„Ce pot să îmi reproșez este că de la început știam că nu o să meargă. De la început știam că trebuie să fiu foarte atentă. La un moment dat, am avut efectiv încredere că va merge, dar știam foarte clar, pe deoparte, că tot eu am avut sentimentul ăsta că nu o să dureze”, a mai declarat.

„Nu mi-am imaginat că se va termina așa de repede. Dar știi cum e, avem un instinct al nostru, pe care nu-l ascultăm. Asta îmi reproșez, că nu mi-am ascultat instinctul. Dar am trăit, într-adevăr, trei ani speciali și trag foarte multe concluzii și foarte multe lecții de viață. Și acum, tot răul spre bine”, a mai spus.

În noiembrie 2021, Rona mărturisea că ea și Herve țin legătura. „Am decis să mai păstrăm legătura, așa că mai discutăm la telefon, din când în când. Pot rezista și fără bărbat, fiindcă au existat în viața mea și asemenea perioade, în care am fost mai mult singură”, declara Rona Hartner pentru Impact.

„Pe de altă parte, rămâne pentru amândoi important faptul că am fost binecuvântați în biserică atunci când am decis să ne unim destinele. Și amândoi considerăm că acest lucru are și va avea, pe termen lung, o însemnătate aparte. Iată motivul pentru care cred că vom continua, sub o formă sau alta, să ne sprijinim reciproc, atunci când celălalt va cere ajutorul”, a completat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Ana Baniciu s-a logodit cu iubitul ei, Edy Kovacs. Cum arată inelul

Ce inele de logodnă superbe au vedetele din România! Iată bijuteriile

„Nu știu dacă fără aceste vremuri ciudate căsnicia noastră nu ar fi supraviețuit, poate, mai mult! Cert este că ne-au lipsit amândurora concertele. Ba chiar foarte tare! Poate spectacolele, întâlnirile cu publicul, erau un liant care ne unea foarte tare, care ne punea în fața unui alt stil de viață. Or, asta ne-a lipsit poate prea mult și cine știe cât de tare ne-a influențat decizia finală? Nu cred că vom afla vreodată!”, a adăugat solista.

Pentru Impact, Rona a spus de ce s-au despărțit ea și Herve. „Nu mi-a plăcut la el faptul că avea aceleași defecte ca și mine. Parcă era oglinda mea! Tot ce îi reproșez lui îmi reproșez eu mie de multe ori. De exemplu, nu îmi plăcea că uneori nu avea credință. Și mie mi se mai întâmplă acest lucru și mă supăr pe mine”, mai spunea artista în august 2021.

Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 12 ani. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur. „Stau la cinci minute de plajă”, dezvăluia solista în 2020. Rona a învins cancerul de colon în primăvara anului 2020.

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter