Rona Hartner, dezvăluiri la doi ani după ce a învins cancerul: „Am început să iau un tratament”

De Unica.ro, pe

Rona Hartner (49 de ani) a învins cancerul de colon în primăvara anului 2020. Recent, solista a început un nou tratament.

Rona Hartner, dezvăluiri la doi ani după ce a învins cancerul: „Am început să iau un tratament”

„Cu sănătatea sunt foarte bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Chiar am făcut acum niște analize noi, fac din 6 în 6 luni, și rezultatele sunt foarte bune! Nicio recidivă, nimic, sunt ok. Am început să iau un tratament pentru tiroidă, pentru că tiroida e cea mai afectată de la chimioterapie. Acum, având acest tratament, mă simt foarte bine, cu tonusul, cu tot. Și mă bucur că am foarte multe proiecte pe care le pregătesc în această perioadă”, a declarat Rona pentru Click!.

„În fiecare weekend merg la câte un pelerinaj, practic am ritualul meu! Dimineața, la 8:30, merg la slujbă, în fiecare zi, nu există, și sâmbătă. Chiar dacă sunt foarte puțini oameni sâmbăta la biserică, este ziua Fecioarei Maria. Mă împărtășesc, apoi de la 9 am Adorație până la ora 10, după care îmi încep ziua”, a mai povestit solista.

„Când mă mai trezesc dimineața cu noaptea-n cap fac Adorația înainte să răsară soarele. Mă trezesc pe la 6-7 dimineața, mă duc la Adorație la ora aia și pe urmă fac doar slujba. Eu cu asta rezist la stres și la toate problemele. Mă pun în fața lui Iisus, împreună cu el, și e liniște. Așa îmi fac programul în fiecare zi!”, a completat.

„În 2019 am terminat chimioterapia. Mi-a trebuit un an să îmi revin. Ai nevoie de 5 ani ca să îți revii definitiv. Eu am reușit să fac asta după un an pentru că m-am imunizat înotând în apă rece de mare. Mi-am revenit mult mai repede și am eliminat mult mai mult toxinele. Dacă ai un regim normal de viață, îți trebuie cam 5 ani ca să elimini chimioterapia din corp”, mai povestea Rona Hartner în trecut.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Rona Hartner susține cursuri motivaționale celor afectați de pandemia de coronavirus

Rona Hartner ține în continuare legătura cu fostul soț, Herve Camilleri

Rona Hartner este împotriva operațiilor estetice. „Nu putem să fim păpuși de porțelan”

„Nu eu am învins cancerul, Dumnezeu l-a învins pentru mine. Lumea nu crede că sunt vindecată, unii chiar mă judecă că îndrăznesc să spun așa ceva, dar eu simt în fiecare celulă a mea că m-am vindecat, iar analizele clinice o demonstrează. Sunt, din punct de vedere medical, în remisie totală”, mai spunea artista în martie 2020, pentru Formula AS.

Rona Hartner s-a separat de soțul ei, Herve Camilleri, în martie 2021, divorțul pronunțându-se în septembrie 2021. Din fostul mariaj cu actorul Rocco Sedano, Rona are o fiică, Rita Sumalya, în vârstă de 13 ani. Timp de 20 de ani, actrița a fost stabilită în Paris, de unde s-a mutat apoi pe Coasta de Azur, unde locuiește în prezent.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter