Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/pasalau1.dev.unica.ro/site/wp-content/themes/unica-clean/single.php on line 52

Adevăratul motiv pentru care Rona Hartner a decis să divorțeze de soțul ei, Herve Camilleri

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 30 iulie 2021, 11:25

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au căsătorit pe 5 octombrie 2019, în Franța. Deși și-au anunțat despărțirea în urmă cu mai multe luni, artista și soțul ei nu au divorțat încă. Aceasta a explicat însă adevăratul motiv pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Rona Hartner și Herve Camilleri s-au despărțit la un an și jumătate de la nuntă. Aceștia nu au divorțat oficial, însă actrița a vorbit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars despre adevăratul motiv al separării lor.

„Va fi un divorț foarte frumos. (…) Ne-am dat seama că ceva între noi n-a mers, dar că suntem două persoane extraordinare și că nu vrem deloc să ne gândim că iubirea se poate transforma în ură. Credem foarte tare că iubirea se poate transforma într-o foarte bună prietenie, complicitate. (…) Sunt foarte împăcată cu decizia asta. Nu știm exact ce vom fi în viitorul apropiat, dar deocamdată suntem prieteni”, a spus Rona Hartner, potrivit cancan.ro.

„Dacă peste un an de zile se determină nulitatea în biserica catolică cu fosta nevastă și va fi cu adevărat liber sufletește, vedem ce se va mai întâmpla. (…) La catolici nu se face nulitatea căsătoriei decât după ani și ani de zile. Ăsta a fost cel mai mare conflict între noi. El, practic, cu sufletul era încă legat de fosta nevastă. De aceea și eu simt că trebuie să divorțăm ca să închidem o poartă a ceva ce n-a mers și acum, Dumnezeu cu mila o vedea”, a mai dezvăluit aceasta.

Citește și: Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri Biancăi Drăgușanu. Ce-a spus vedeta despre omul de afaceri

Cum a comentat CTP gestul scrimerei Ana Maria Popescu, care a refuzat să dea mâna cu ministrul sportului, Eduard Novak

Roxen: „M-am născut fată, dar mă consider băiat”

Cu ce se ocupă, de fapt, fiica lui Mircea Diaconu – nimeni nu se aștepta

Rona Hartner a învins cancerul

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer de colon la începutul anului 2019, însă după o luptă cumplită cu boala, aceasta a reușit să o învingă. La 10 zile după ce a terminat tratamentul, artista s-a căsătorit cu Herve Camilleri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rona Hartner (@hartnerrona)

„Mă simt bine, m-a ajutat Dumnezeu să depășesc aceasta perioadă. Sunt vindecată, practic, putem să anuntăm în mod oficial. Și gurile rele să se abțină să mai spună prostii. (…) Am învățat foarte mult din acest an. Mi-am dat seama că aveam niște frici, niște dubii în ceea ce-L privește pe Dumnezeu și că, trecând prin această încercare, am fost obligată să mă abandonez mai mult lui Dumnezeu și să nu-mi mai fie frică deloc de moarte, nici să nu prea prețuiesc viața mai mult decât trebuie.

Dumnezeu a vrut să fiu salvată de la multe ori anul acesta, nu o dată. Mi-am dat seama că fără ajutorul lui Dumnezeu n-aș fi putut acum să mă căsătoresc, pe 5 octombrie. Da, la 10 zile după ce am terminat citostaticele, ne-am căsătorit. Și ne gândim chiar să avem și un copil, dacă vrea Dumnezeu. Am fost vindecată de foarte multe frici și angoase”, – a povestit Rona Harter anul trecut.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter