Rona Hartner despre lupta cu cancerul: ”Preotul mi-a dat ultima împărtășanie”

De Unica.ro, pe
Proaspăt operată după ce i s-a descoperit o tumoare la colon, Rona Hartner și-a serbat ziua de naștere la un restaurant din București, unde a dansat și a cântat alături de invitați. Însă până de curând ea s-a aflat în spital, unde s-a recuperat după operația dificilă și unde, spune ea, a primit ultima împărtășanie.

La 46 de ani, Rona Hartner a aflat că are o tumoare pe colon și a fost operată de urgență. După biopsie, a primit răspunsul pe care deja în bănuia: tumoare era malignă.

Foarte credincioasă, vedeta era pregătită pentru orice, inclusiv pentru moarte. “Am citit toate moliftele Sfântului Vasile. Preotul mi-a dat ultima Împărtășanie. Eram pregatită de orice. Chiar și de moarte. Eu nu cred în reîncarnare. Cred doar în viața asta și în Dumnezeu! Nu se știe ce se va întampla cu viața noastră niciodată. Trebuie să ne bucuram de fiecare clipă și să iubim”, a declarat Rona.

Vedeta și-a reluat activitatea normală, a apărut chiar și la o emisiune TV în ziua în care a fost externată, dar spune că trebuie să țină un regim alimentar. Din fericire, medicul care a operat-o pe Rona, a reușit să-i îndepărteze în totalitate tumoarea malignă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter