Rona Hartner, criticată dur la ”Ferma Vedetelor”

De Unica.ro, pe

”Ferma Vedetelor” a început de foarte puțin timp, dar deja au început să apară tensiuni între vedetele care participă. Prima țintă a criticilor în fermă a fost Rona Hartner, care i-a enervat pe ceilalți concurenți. De altfel, ea a fost și prima vedetă propusă la duel.

Rona Hartner, probleme de sănătate la Ferma Vedetelor

Rona s-a plâns că nu se simte bine și și-a petrecut mult timp în pat, în timp ce colegii ei se ocupau de treburile fermei. Actrița a spus că este răcită, însă când a fost chemat medicul, ea a spus că are doar o durere de cap și probabil o cădere de tensiune.

Rona Hartner, criticată dur la ”Ferma Vedetelor”

Printre cei mai nemulțumiți s-a aflat Diana Dumitrescu, ea fiinde nevoită să preia din sarcinile Ronei. „Rona s-a trezit şi era plină de energie. Pur şi simplu…N-o mai durea capul, nu-i mai curgea nasul… nimic! Magie!”, a fost declarația ironică a Dianei.

Conflict la Ferma Vedetelor: Rona Hartner și Patrizia Paglieri

Un alt conflict aprins a fost între Rona Hartner și Patrizia Paglieri. Faimoa lady chef, care a venit la Ferma Vederlor alături de fiul ei, a fost aleasă primul fermier al săptămânii, conform regulilor emisiunii.

După ce Patrizia a rugat-o să aducă apă, Rona s-a plâns că nu poate căra nimic din cauza operației la genunchi. „Da, tu n-ai voie să faci nimic, Rona! Eh, poverina… trebuia să stai acasă! Cred că ai voie să arunci un gunoi de 2 kilograme măcar. Ieri n-aţi făcut curat deloc, e un dezastru acolo la bucătărie”, a spus Patrizia.

Răspunsul Ronei nu s-a lăsat prea mult așteptat. „Mă enervez pentru că e nesimţită! I-am zis foarte clar că poate să ne ajute cineva. Ea chiar aşa m-a luat de la belciuge!”, a spus Rona nervoasă.

patrizia paglieri la ferma vedetelor

Concurenții de la Ferma Vedetelor 2018

Concurenții care se luptă pentru premiul de 50.000 de euro de la Ferma Vedetelor sunt Andrei și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu si Catalin Neamtu, Patrizia Paglieri si fiul sau Francesco, Narcisa Suciu si Dragos Mostenescu, Diana Dumitrescu si Majda Aboulumosha si Rona Hartner si Daniel Iordachioaie.

Ei vor petrece trei luni la o fermă izolată, unde vor încerca să se apropie cât mai mult de premiul cel mare, în timp ce se ocupă de treburile specifice vieții la țară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter