Brigitte Sfăt și Cătălin Moroșanu, dezvăluiri fără perdea despre sex

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Joi, 07 martie 2019, 16:30
Brigitte Sfăt și Cătălin Moroșanu au făcut dezvăluiri fără perdea despre sex. Totul s-a petrecut în timpul emisiunii Ferma de la Pro Tv.

Brigitte Sfăt și Cătălin Moroșanu au jucat Adevăr sau provocare alături de ceilalți concurenți prezenți la Fermă. Acesta din urmă a fost întrebat de câte ori face sex pe săptămână cu soția sa, iar răspunsul lui a fost promt și direct. Sportivul a spus că face sex cu soția lui de cel mult două ori pe săptămână, iar șirul dezvăluirilor intime a fost continuat de fosta soție a lui Ilie Năstase: „Nu toată lumea e ca noi. Ăsta al meu (n.r. Corneliu Oană, partenerul său de viață) este obsedat. De două ori pe zi fac sex. Să zicem că e aşa pentru că suntem la început, iar cel cu care am fost înainte voia de trei ori pe zi. Într-o noapte am făcut-o și de şapte ori”, – a mărturisit Brigitte Sfăt.

Reacția lui Cătălin Moroșanu nu a întârziat să apară: „Brigitte este incredibilă. Cum spune ea aşa, că o oră. Pe mine mă înspăimântă aşa… O oră în fiecare zi cu o femeie…O iei pe arătură. Ce armăsar are lângă ea? Cum să facă sex şapte ore? Există nişte şoareci care fac sex o săptămână încontinuu şi apoi mor. Năstase nu mai moare? Văd că încă e în viaţă! Dacă face sex şapte ore, toţi bărbaţii o să fugă de ea”. – a transmis acesta, surprins de declarația colegei sale, Brigitte Sfăt.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter