Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

De Unica.ro, pe

Invitați în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Viviana Sposub (22 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au răspuns mai multor întrebări pentru a afla cât de bine se cunosc unul pe celălalt.

Întrebat dacă după o cină în oraș ar sesiza că nu are la el portofelul ce ar face, George a răspuns: „Sincer, nu aș merge la o masă în oraș cu iubita dacă nu aș avea bani.

M-aș asigura înainte să mă așez la masă și [înainte] să comand de 200 de lei dacă am sau nu bani”. „Deci de-asta mâncăm doar acasă?”, a întrebat glumind Viviana.

„Să știi că vei mânca în continuare numai acasă!”, a adăugat actorul. În continuare, întrebată dacă, aflată la cinema cu George, s-ar întâlni cu un fost iubit, ce ar face, Viviana a răspuns:

Ce ar face Viviana Sposub dacă ea și George Burcea s-ar întâlni cu un fost iubit de-al ei?

„Le fac cunoștință. (…) De obicei m-am ascuns, dar pentru că George este foarte deschis, atunci față de el nu trebuie să mă ascund. Deja știe aproape totul despre mine”.

Întrebat dacă ar fi nevoit să lucreze 2 ani în străinătate, iar Viviana nu ar putea veni cu el, ce ar face, George a răspuns: „Am avut o relație la distanță. A fost long-term așa. A rezistat până la un punct și după s-a rupt.

Sincer nu mai cred în relațiile la distanță așa că aș face tot posibilul cumva să păstrăm relația la distanță pentru o perioadă de timp după care am găsi o cale de mijloc”.

Deși emisiunea a promovat intens materialul drept „Cât de bine se cunosc Viviana și George?”, celelalte întrebări nu au avut nicio legătură cu perechea, ci au fost mai degrabă provocări și întrebări de logică.

Viviana și George s-au cunoscut pe platourile de filmare ale competiției Ferma, unde și-au și început relația. Ulterior, George i-a cedat locul lui Vivianei, care urma să fie eliminată.

La începutul anului acesta, Andreea Bălan (36 de ani) și actorul au confirmat că s-au separat. Fosta pereche are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an).

Foto: Instagram

Citește și:

Viviana Sposub, declarații despre Andreea Bălan la „Ferma”

Ce spune Viviana Sposub despre locuitul cu actorul George Burcea?

Mihai Budeanu de la 3 Sud Est, internat la ATI. Artistul are COVID-19

Meghan Markle și-a admis implicarea în redactarea biografiei „Finding Freedom”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter