Câți bani au încasat concurenții de la „Ferma”

De Mădălina Manole, pe
Concurenții de la Ferma nu se luptă să rămână în competiție doar pentru premiul cel mare de 50.000 euro, ci și pentru remunerația pe care o primesc în fiecare săptămână și care nu este absolut deloc de neglijat.

Dacă la „Asia Express” concurenții, indiferent cât rămâneau în emisiune, primeau aceeași sumă de bani pe care o negociaseră la început, la „Ferma” lucrurile stau exact invers. Cu alte cuvinte, fiecare participant a fost plătit săptămânal pentru prestația sa, motiv pentru care și lupta între concurenți a fost acerbă, iar duelurile au fost intense.

Conform Libertatea, onorariile de la „Ferma” au început  de la 2.000 de euro și au ajuns chiar și la 5.000 de euro, printre cei care au încasat cei mai mulți bani numărându-se Brigitte Năstase, Geanina Ilieș sau Cătălin Moroșanu. Astfel se explică de ce concurenții și-au pus la cale tot felul de strategii și alianțe pentru a ajunge cât mai aproape de final. Conform zvonurilor apărute în presă, cel care ar fi câștigat finala emisiunii „Ferma-Un nou început” este Marius Crăciun, finalistul de la „Ninja Warrior”, după ce l-a învins pe Cătălin Moroșanu.

Sursă foto: Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter