RONA HARTNER: “Am altă chemare decât căsătoria”

De Viva.ro, pe

Acum 14 ani Rona Hartner părăsea ţara, lăsând în urmă amintirea neplăcută a primului scandal sexual din România. S-a întors preţ de trei luni, pentru „Te cunosc de undeva” (Antena 1), iar acum ţara nu o mai lasă să plece. Nici noi nu am lăsat-o până nu ne-a spus cine e dragostea vieţii ei chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani.
Prima tentativă de a-i lua interviu Ro­nei a eşuat. Sumayla, fiica ei, mi-a luat reporto­fonul şi a rupt-o la fugă. A doua oară, profitând de faptul că fetiţa tocmai descoperise magia unei tablete, m-am îndreptat plină de speranţă spre Rona, care, de data aceasta, ţinea o carte în mână. „O secundă, să-mi termin rugăciunile, nu am apucat să le fac azi-dimi­neaţă”, mi-a explicat. Într-un final, rugăciunile au funcţionat şi pentru mine, aşa că am reuşit să port cu Rona una dintre cele mai spumoase conversaţii de care am avut parte până acum. Oricât aş încerca să descriu farmecul şi „nebunia” fascinantă a acestei actriţe, mă tem că arsenalul de cuvinte nu este suficient.
Cum petreci de ziua ta, Rona?
Ca să-ţi spun precis, încep distracţia de azi. Petrecerea începe la 12 noaptea, pentru că atunci mă vor serba la Şarpele Roz prietenii mei din Spania, care au ve­nit special să-mi cânte flamenco. La 2 noaptea am să merg în Bamboo, unde mă văd cu Anda Adam şi cu prietenii de la „Te cunosc de undeva”, iar mâine am să dorm. Primul lucru pe care îl voi face de ziua mea va fi să mă odihnesc, în tim­pul zilei se pare că voi avea parte de nişte surprize, nu ştiu exact ce o să fie. Din motive tehnice a trebuit să-mi amân pe­trecerea propriu-zisă pentru data de 10, aşa că mâine se va improviza. Toţi mi-au pus la cale câte ceva.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter