Rona Hartner a început o nouă cură de chimioterapie: „Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni”

De Mădălina Manole, pe
Rona Hartner a început o nouă cură de chimioterapie la spitalul din Franța. Îndrăgita actriță are o atitudine pozitivă și optimistă și le-a transmis prietenilor săi care este starea sa de sănătate, printr-ul live pe Facebook.

Rona Hartner, în vârstă de 46 de ani, a fost operată în luna februarie, în România, după ce a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice. Atunci i-a fost îndepărtată o tumoare de natură cancerigenă de la colon. Ulterior, actrița a suferit o nouă intervenție chirurgicală în Franța, acolo unde urmează și tratamentul cu chimioterapie: „Sunt cu mama la spital, fac a doua cură de chimioterapie şi e ok, o suport. Acum o suport, să vedem reacţia de mâine încolo. Am zis să dau câteva veşti. Eu sunt liniştită în Franţa. Aici fac chimioterapia. Mama îmi face acatistul izbăvirii de boală şi eu fac rugăciuni care îţi asigură vindecarea corpului şi a sufletului. (…) Astăzi durează cam şase ore şi pe urmă mă duc pe malul mării să beau o cafea. Am luat şi o decizie foarte importantă: să nu mai suport să fiu aşa călcată în picioare şi să le spun ce cred pentru că este important”, – a spus Rona Hartner.

Rona Hartner trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Herve, logodnicul său, cel care a și cerut-o, de altfel, în căsătorie imediat ce a ieșit din spital, după operația suferită în România.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter