România: 4 vedete urmărite de tragedii

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Aflaţi încă în stare de şoc după sinuciderea lui Luca Călinescu, fiul de 24 de ani al actorului Florin Călinescu, ne-am adus aminte şi de alte cazuri de vedete care au trecut prin drame de-a dreptul inimaginabile.
Încă o dată se confirmă faptul că statutul nu te fereşte de necazuri şi cine crede altminteri va fi, cu siguranţă, un om nefericit.

Luca Călinescu s-a spânzurat într-o cameră de hotel, din Praga

Fiul de 24 de ani al actorului Florin Călinescu a fost găsit mort în camera sa de hotel din Praga, unde lucra la un proiect cinematografic. Colegii care l-au gădit fără suflare şi-a dat seama imediat că tânărul sa sinucis. Şi, pentru ca tragedia să fie şi mai mare, el a ales să facă acest gest cu doar câteva zile înainte de aniversarea tatălui său.

Trupul neînsufleţit al lui Luca Călinescu a fost adus în ţară şi va fi depus la Studiourile Media Pro din Buftea. El va fi înmormântat la cimitirul Cernica, alături de mama sa care s-a stins în urmă cu 7 ani.
Viaţa lui Florin Călinescu, din punctul de vedere al tragediilor, a fost una răvăşitoare, cel puţin în ultimii 7 ani. El şi-a pierdut pe rând, soţia, părinţii, iar săptămâna aceasta, fiul. În urmă cu 25 de ani, Florin Călinescu şi-a pierdut şi o fiică, care s-a născut cu o boală incurabilă.

România: 4 vedete urmărite de tragedii

Cornel Dinu, încă răvăşit de moartea soţiei

„Procurorul”, aşa cum îi spune toată lumea în fotbal, nu şi-a revenit încă după decesul soţiei Silvia, petrecut în decembrie anul trecut. După o lungă suferinţă, cea care i-a stat alături l-a părăsit, după 32 de ani. Suferinţa lui a fost fără margini, iar impactul covârşitor, ştiut fiind faptul că nici el nu stă foarte bine cu sănătatea.

România: 4 vedete urmărite de tragedii

Alexandru Papodopol şi Ioana Ginghină, marcaţi de pierderea unui copil.

Înainte de venirea pe lume a Ruxandrei, cei doi actori au trecut printr-o dramă greu de explicat în cuvinte. Doar 5 luni s-au bucurat de sarcina mult dorită pentru că într-o zi, la un control de rutină, medicul i-a anunţat că trebuie să renunţe la sarcină. „Vreau să fac cunoscută povestea mea şi vreau să ajut cât mai multe femei să devină conştiente de importanţa testelor care trebuiesc făcute, mai ales înainte de sarcină, dar şi în primele luni. De exemplu, există un set de analize – se numeşte triplul test şi îţi oferă informaţii în proporţie de 70% despre sarcină. Dar mai trebuia să mai trec printr-o procedură prin care ţi se ia o mostră din lichidul amniotic (amniocenteză), care are o relevanţă de 90%. Însă pe aceasta nu am mai făcut-o. Poate aşa aş fi aflat mai devreme”, explica vedeta atunci, sfîşiată de durere, dar cu gândul la părinţii care ar putea să treacă prin aceleaşi suferinţe, dacă nu sunt informaţi.

România: 4 vedete urmărite de tragedii

Mihăiţă Neşu trăieşte tragedia unui luptător

Fostul fotbalist de la Steaua este exmplul clar de om care trece cu capul sus pentru una dintre cele mai grele perioade din viaţa lui. Din cauza unui accident petrecut, culmea, în timpul unui antrenament, fotbalistul este imobilizat de mai bine de jumătate de an într-un scaun cu rotile. CHiar dacă visul lui de a mai juca fotabl vreodată este complet spulberat, Neşu continuă să se comporte ca un campion, luptă să-şi revină în măsura în care se poate şi se străduieşte să îi ajute cât mai mult pe oamenii care sunt în aceeaşi situaţie ca şi el.

România: 4 vedete urmărite de tragedii

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter