Trei noi personaje apar în serialul „Lia „de la Antena 1. Cine sunt noii actori din distribuție

De Ovidiu Cojocaru, pe

Cele mai noi episoade ale proiectului Lia – Soţia soţului meu, difuzate joi, de la 20:30, la Antena 1, aduc în scenă noi personaje intrigante care vin să tubure povestea.

Mircea Gheorghiu, Andrei Coman şi Andrei Ivan vor da viaţă unor personaje misterioase, la fel cum va fi şi apariţia lor în dramaturgia serialului produs de Ruxandra Ion şi Dream Film Production.

Trei noi personaje în serialul „Lia- soția soțului meu”

Doctor în Teatru (Diplomă de licenţă în “Arta Actorului”- Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L.Caragiale”) şi Conferenţiar Universitar – Catedra Arta Actorului, Facultatea de Teatru, UNATC, Mircea Gheorghiu revine pe micile ecrane în Lia –Soţia soţului meu. Acesta îl va interpreta pe Tavi, un membru de temut al clanului Rocca.

Citește și: Ruxandra Ion, secretul din spatele serialelor de succes. Cum alege actorii pentru producțiile sale: „Încercăm să fie diferit”. Video Exclusiv

“Atunci când un membru al familiei tale ajunge la puşcărie, vinovaţii trebuie să plătească. Răzbunarea devine cuvântul de ordine şi nimic altceva nu mai contează. Ochi pentru ochi şi dinte pentru dinte. Tavi este un personaj fără scrupule, care încurcă ițele şi tulbură apele. Va fi o apariţie inedită pentru mine, într-un proiect de mare anvergură, care va ţine telespectatorii cu sufletul la gură. Abia aştept să faceţi cunoştinţă cu Tavi şi clanul Rocca!”, a declarat Mircea Gheorgiu.

Serialul este difuzat în fiecare joi, la Antena 1

Alături de Tavi, telespectatorii vor face cunoştinţă şi cu Rusu, un alt personaj controversat, pus în scenă de actorul Andrei Coman. Împreună cu ceilalţi membri ai clanului Rocca, Rusu vine să îi plătească poliţe mai vechi lui Petru Vornicu, atât la circuitul VorGroup, cât şi în viaţă personală.

Citește și: Carmen Ionescu, dezvăluiri din culisele serialului „Lia”, de la Antena 1: „Personajul meu este diametral opus de cel din Adela” / Exclusiv

Încă de joia aceasta, telespectatorii îl vor cunoaşte şi pe Bobiţă, interpretat de tânărul actor Andrei Ivan. “Urmăresc de câţiva ani proiectele Antena 1 şi, în special, serialele lor. De mult mi-am dorit să joc alături de o asemenea distribuţie şi să fac parte din echipa doamnei Ruxandra Ion, cea mai consacrată producătoare de seriale din România”, a mărturisit Andrei Ivan.

Serialul care poate fi urmărit în fiecare joi, la Antena 1, aduce în prim plan o poveste de iubire unică, dar încercată de trădări şi minciuni. În încercarea de a triumfa, iubirea adevărată se va lovi şi de această dată de o mulţime de obstacole şi pericole.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj, cunoscută publicului de serial din rolurile Iza (Fructul Oprit), Irina (Sacrificiul) sau Rodica (Adela).

Sursă fotografii: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter