Roxana Vancea, complet goală la plajă. FOTO

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 22 iulie 2019, 17:58
Roxana Vancea a șocat pe toată lumea cu o fotografie în care apare complet goală. Vedeta s-a fotografiat în timp ce stă întinsă pe o saltea, făcând plajă.

Roxana Vancea, în vârstă de 29 de ani, are o siluetă de invidiat și pe bună dreptate să se mândrească cu formele sale parcă sculpate de un mare artist. Fosta asistentă de televiziune nu a avut nicio reținere să încarce fotografia în mediul virtual, strângând în câteva ore mii de like-uri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Roxana Vancea este pasionată de sport și face antrenamente aproape zilnic, ba chiar a urmat Universitatea Națională de Educație Fizică și sport: Am făcut atletism şi mereu mi-am dorit să fac facultatea de sport, iar în Bucureşti am venit strict pentru acest lucru. Nu mă gândeam că o să am o carieră în televiziune şi o să ajung cunoscută. Eu privesc ceea ce fac acum ca pe o meserie. Cât eram la Neatza, eu lucram în paralel şi ca profesor de sport. Am predat la Maria Rosetti. Am renunţat la meseria de profesor, pentru că acum e mult mai OK finaciar, ca program, ca tot. Profesorii câştigă foarte puţin, dar cred că lucrul acesta îl ştim cu toţii deja”, – a declarat în trecut Roxana Vancea pentru Ring.

Vezi mai multe fotografii sexy cu Roxana Vancea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter