Pe Cove “îl iubește” miresele

90 60 90 nu reprezintă numai măsurile ideale, ci și numele noii emisiuni-concurs ce urmeză să fie lansată de Kanal D la sfârșitul lunii aprilie. “Mireasa 90 60 90” – un show cu intrigi, suspans, prietenii și… confidențe făcute lui Cove, prezentatorul emisiunii.

Emisiunea pornește de la premisa că orice viitoare mireasă vrea să arate trăznet la propria nuntă. Mai multe pretendente la rochia albă perfectă intră în arena ce oferă căștigătoarei o nuntă de vis și toate intervențiile estetice dorite!

Concurentele vor completa “WishList-uri” în care își vor face cunoscute dorințele în materie de intervenții chirurgicale, de asemenea tinerele vor avea ocazia să se elimine reciproc din competiție expunând față în față cu adversarele motivele pentru care au făcut respectivele alegeri, situație care va tensiona foarte mult atmosfera în casa mireselor. 

Un rol important în economia show-ului o are doctorul estetician Adriana Fratilescu, care va superviza și va participa la toate transformările fizice ale viitoarelor mirese.

Și cum într-un asemenea show plin de tensiune fetele au nevoie de un confident și un umăr pe care să se relaxeze, Cove este gata să le vină în ajutor:

“Firi sensibile, femeile au nevoie de atenție, de a fi ascultate, încurajate, iar eu voi fi alături de ele și în momentele dificile, și în cele pline de bucurie. Fiecare dintre concurente trebuie să conștientizeze calitățile de care dispune, iar eu cred că o femeie încrezătoare în sine este mai puternică și mai atragatoare”, declară prezentatorul emisiunii.

Să sperăm că își va menține tonusul și optimismul atunci când lupta va începe și miresele vor veni pe capul lui.

Foto: Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter