Nepotul lui Romică Țociu, prima apariție, după ce a fost salvat de medici de la moarte: „Este îngerașul care mă trezește în fiecare dimineață”

De Ovidiu Cojocaru, pe

Romică Țociu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Actorul împlinește 61 de ani, motiv pentru care a avut parte de mai multe surprize. Nepotul lui Romică Țociu a apărut pentru prima dată în public, după operația suferită anul trecut.

Actorul a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a primit mai multe mesaje cu ocazia aniversării sale, dar a avut parte și de câteva surprize la care nu s-ar fi așteptat.

Romică Țociu împlinește 61 de ani

În platoul emisiunii de la PRO TV, la aniversarea celor 61 de ani de viață ai actorului au poposit și cei doi nepoiți ai lui Romică Țociu. Philip și Sofia au venit să le facă bunicului lor o surpriză.

Actorul a fost plăcut surprins de apariția lor și a mărturisit că cei doi copii sunt unele dintre persoanele pe care el le iubește cel mai mult.

Citește și: Romică Țociu, despre momentul de cotitură din colaborarea cu Cornel Palade: „În momentul ăla, a căzut casa pe mine”

„Philip are 3 ani și jumătate, iar Sofia 2 ani. El este îngerașul care mă trezește în fiecare dimineață. Nu am crezut nicio clipă că o să veniți să îmi faceți surpriza asta”, a spus Romică Țociu.

Nepotul lui Romică Țociu, în direct la televizor, pentru prima dată după operație

Pentru Philip, nepotul cel mare al actorului aceasta a fost prima apariție, după ce a fost la un pas de moarte. Copilul a fost salvat de medici printr-o operație complexă, după ce a înghițit două bile magnetice.

Philip a trecut prin momente grele la începutul anului trecut, la o vârstă extrem de fragedă. Inițial, medicii i-au pus diagnosticul de enterocolită. Mai târziu, după ce l-au supus pe cel mic unor investigații amănunțite, la o radiografie specialiștii au constatat că nepotul lui Romică Țociu înghițise două bile magnetice.

„Am avut o mare șansă cu medicii care l-au înconjurat pe nepoțelul nostru cu toată atenția. Plus că, după operație, a trebuit să-l țină sub supraveghere riguroasă, fiindcă exista, pare-se, și riscul unor altor amenințări.

Din fericire, micuțul a răspuns bine la tratament și astăzi corpul său mic e în regulă. Mănâncă bine! Și e bine și tractul său intestinal, care l-a chinuit atât de tare, dar și pe noi toți, într-un fel!”, a declarat Romică Țociu, la vremea respectivă, pentru impact.ro.

Sursa foto: PRO TV/ Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter