Liviu Vârciu, mesaj dur și tăios primit de la fiica sa cea mare, Carmina

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 04 iunie 2019, 14:52
Liviu Vârciu a primit un mesaj destul de dur și tăios, dar și absolut neașteptat, din partea fiicei sale mai mari, Carmina. Adolescenta nu și-a menajat deloc tatăl și i-a făcut câteva reproșuri în mediul online.

Fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, Carmina, și-a serbat recent ziua de naștere. Tânăra a împlinit frumoasa vârstă de 17 ani și cu această ocazie Liviu Vârciu i-a fost alături. Carmina a postat o fotografie pe conturile de socializare în care apare alături de mama sa și în brațele tatălui său, iar alături a scris un mesaj surprinzător: „Since I was little I wanted a united family to grow up with, but then I think about you dad, and remember that its not my fault because you lost something so special, its all yours (n.r.: De când eram mică, am vrut o familie unită în care să cresc, dar apoi mă gândesc la tine tată și îmi amintesc că nu e vina mea pentru că tu ai pierdut ceva atât de special, e toată doar a ta.”, – a scris Carmina pe contul ei oficial de Instagram.

Liviu Vârciu, mesaj dur și tăios primit de la fiica sa cea mare, Carmina

Prietenii virtuali ai Carminei au reacționat imediat, lăsândi-i multe mesaje de încurajare: ”Rămâi puternică, minunato!”, ”Felicitări mamei tale care te-a crescut și educat singură și sunt sigură că nu a fost ușor… nopți nedormite, febră, primii dințișori, grădinița, scoala, nevoi… etc. Ai lângă tine un om minunat care s-a sacrificat pentru tine, mama ta, restul e apă de ploaie.”, ”Păcat! Tot respectul pentru mămica ta!”, ”Superbi! Eu am crescut fără ambii părinți așa că te înțeleg perfect. Capul sus!”, – i-au transmis internauții Carminei.

Liviu Vârciu are două fete, din două relații diferite. Dacă fiica cea mare, Carmina, are 17 ani, fiica cea mică a lui Liviu Vârciu, Anastasia, rodul poveștii de iubire trăită cu Anda Călin, va împlini 2 anișori în această toamnă.

Liviu Vârciu, mesaj dur și tăios primit de la fiica sa cea mare, Carmina

Liviu Vârciu alături de Anda Călin și fiica cea mică, Anastasia

Cu mult înainte de a ajunge la altar cu Adelina Pestrițu, încă de pe vremea cânt făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei romanțe s-a născut și prima fetiță a artistului: Carmina.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter