Soţia lui Ozzy Osbourne, declarații șocante. De ce i-a pus somnifere în băutură

Soţia lui Ozzy Osbourne a mărturisit într-un interviu pentru publicația The Sun de ce a ajuns să îi pună artistului pastile în băutură în urmă cu doi ani. 

Sharon Osbourne a recurs la o metodă inedită pentru a-și confirma bănuielile legate de infidelitatea celebrului său soț, în care nu avea deloc încredere de-a lungul timpului. Vedeta de televiziune în vârstă de 66 de ani, care este căsătorită cu starul muzicii heavy metal de mai bine de 35 de ani, a mărturisit pentru The Sun cum l-a „drogat” pe Ozzy Osbourne, conform News.ro.

Sharon a mai vorbit despre aventurile lui Ozzy și în trecut, când declara că printre amantele soțului ei, în număr de șase, s-au numărat „o rusoaică adolescentă, o specialistă în masaj din Marea Britanie și bucătăreasa noastră…”

În 2016, solistul rock a vrut să-i trimită un e-mail amantei sale, stilista Michelle Pugh, dar a greșit destinarul și mesajul a ajuns chiar la Sharon, după cum mărturisit chiar ea: „Eram o femeie rănită. El mi-a trimis un email care era destinat uneia dintre amantele lui.”

Pentru a-l determina să recunoască infidelitatea, Sharon a profit de faptul că Ozzy lua pastile pentru a-și domoli insomniile și i-a pus în pahar mai multe medicamente decât de obicei, în speranța că v-a primi răspuns la toate întrebările pe care le avea în minte:

„Când şi-a luat pastilele de somn, i-am pus încă două în băutură şi l-am întrebat totul, şi am descoperit totul. Nu mi-ar fi spus niciodată adevărul. Îi era ruşine, teamă. Ştiam cât de mult. Ştiam cum era. Ştiam ce gândeşte şi atunci. Ozzy mi-a spus că a încheiat relaţia cu acea femeie şi l-am crezut. Apoi, şase luni mai târziu, am aflat că nu şi că existau altele”, a spus vedeta.

Odată ce lucrurile au fost clare, cântărețul britanic a fost nevoit să recunoască. „Sunt dependent. Nu mă pot abţine” i-ar fi spus Ozzy Osbourne soției lui.

„Nu am încredere în el deloc. Nimic nu doare mai mult decât infidelitatea. Nimic”, a mai adăugat Sharon.

După acest episod, soții Osbourne s-au despărțit pentru o vreme, dar Sharon l-a iertat și de data aceasta pe cântăreț și în 2017 și-au reînnoit jurămintele de iubire și credinţă în cadrul unei ceremonii la Las Vegas. Cei doi s-au căsătorit pe 4 iulie 1982 în Hawaii și au împreună 3 copii: Aimee, Kelly și Jack.

 

Citește și: 

O fetiță de 6 ani, hărțuită de colegi, a ajuns în spital. Mesajul emoționant al mamei ei

Angajații Google, proteste în stradă și pe internet. Care este motivul

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter