Kelly Osbourne este însărcinată cu primul copil. „Sunt extrem de fericită”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 13 mai 2022, 18:29

Kelly Osbourne este însărcinată cu primul ei copil. Solista în vârstă de 37 de ani și iubitul ei, DJ-ul Sid Wilson, vor deveni părinți anul acesta.

Kelly Osbourne este însărcinată cu primul copil. „Sunt extrem de fericită”

„Știu că am fost tăcută în aceste ultime luni și m-am gândit să vă împărtășesc motivul. Sunt extrem de fericită să anunț că voi deveni mamă. Să spun că sunt bucuroasă e prea puțin, sunt în extaz!”, a scris artista în mediul online.

Anunțul vine la doar trei luni de la confirmarea relației sale cu Sid. „După 23 de ani de prietenie nu pot să cred că am ajuns aici. Ești cel mai bun prieten al meu, sufletul meu pereche, și sunt atât de îndrăgostită de tine, Sidney George Wilson”, scria Kelly atunci pe Instagram.

Articolul continuă după recomandări

Citește și

Amber Heard, despre prima oară când ar fi fost agresată de Johnny Depp: „M-a plesnit fără motiv”

Sean Penn și fosta soție, cină în New York la scurt timp după finalizarea divorțului

Megan Fox și Machine Gun Kelly își beau sângele unul altuia

Cântăreața nu este singura membră a familiei sale care va deveni părinte anul acesta. În martie 2022, fratele ei, Jack, a dezvăluit că logodnica lui, Aree Gearhart, este însărcinată. Jack mai are alți trei copii, Pearl, Andy și Minnie, din fostul mariaj cu Lisa Stelly.

Părinții lui Kelly sunt celebrul Ozzy Osbourne și vedeta TV Sharon Osbourne. Ozzy și Sharon au trei copii, Aimee Osbourne, Kelly Osbourne și Jack Osbourne. Din prima căsnicie cu Thelma Riley, solistul mai are alți trei copii, Jessica Osbourne, Elliot Kingsley și Louis Osbourne.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter