Ozzy Osbourne se luptă cu o „durere insuportabilă”

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 20 februarie 2020, 17:18
Ozzy Osbourne a dezvăluit că se luptă cu durerea timp de 24 de ore, iar medicamentul pe care medicii i l-au prescris nu are efectele pe care el le aștepta.

 

Artistul în vârstă de 71 de ani, care suferă de Parkinson, spune că nu scapă nicio clipă de durere.

Acesta anulat concertul pe care trebuia să îl susțină în America de Nord pentru a putea călători în Europa unde primește tratamentul corespunzător.

Ozzy Osbourne, despre lupta cu Parkinson

Ozzy a mărturisit, în luna ianuarie a acestui an, că a fost diagnosticat cu boala Parkinson, iar acum a vorbit despre despre lupta sa zilnică cu această tulburare progresivă a sistemului nervos.

Am dureri insuportabile 24 de ore, șapte zile pe săptămână”, a declarat el pentru The Sun.

După ce timp de mai mulți ani s-a luptat cu dependența de alcool și droguri, Osbourne recunoaște că acum este foarte greu să ia medicamente pentru durere, însă nu ia niciun calmant puternic.

Citește și: Ozzy Osbourne, internat de urgență

Aș da orice pentru ceva narcotice pe care nu le pot avea. Asistenta îmi ține medicamentele așa că nu iau nimic în afară de ce-mi dau ei”, a afirmat Ozzy Osbourne.

În prezent artistul are nevoie permanentă de un asistent care îl ajută să se schimbe și să facă baie, lucru pe care îl descrie „foarte ciudat”.

Ozzy a descoperit că are Parkinson anul trecut, când s-a împiedicat și a căzut, în timp ce se îndrepta spre toaletă, în mijlocul nopții. Atunci el a crezut că și-a rupt gâtul. Acea lovitură i-a agravat o rană pe care o căpătase în timpul unui accident de bicicletă în anul 2003.

Vedeta susține că ar fi putut trece peste durerile provocate de Parkinson dacă nu ar fi fost problemele pe care le are la gât.

De asemenea, el a recunoscut că a făcut câteva lucruri prostești în viață, citând dependeța de alcool și droguri.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Ozzy Osbourne.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter