Jorge aniversează 7 ani de căsătorie alături de Ramona: „A leșinat în biserică”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 august 2020, 19:51
Jorge și Ramona Podea aniversează 7 ani de când au ajuns în fața altarului și au devenit soț și soție. În perioada în care fosta sa soție, Alina Crăciun, și-a anunțat cea de-a doua sarcină, iată că și Jorge a avut un anunț important de făcut.

Jorge a transmis pe conturile de socializare un mesaj prin care marchează fericitul eveniment: ”7 ani… oficiali. Mă cunoaşte mai bine decât mă cunosc eu”, – a scris artistul, iar felicitările au început să curgă.

“Aseară am sărbătorit şapte ani de când a leşinat în biserică…da…asta e amintirea de la nuntă. Toată lumea panicată că mireasa a leşinat în timpul dansului lui Isaia, acea horă unde se înconjoară masa.
Naşul Sîrbu Cristian a fost pe fază şi a prins-o, ce-i drept era pe partea lui. După câteva palme am decis să-i arunc cu sticla de apă peste faţă, iar reacţia soţiei  fost: Machiajul!…Nu puteai să-mi dai câteva palme? La care eu: Crede-mă că am dat destule, dar nimic, am profitat la maximum de situaţie. Seara terminandu-se cu multă veselie, dans şi bautură, iar noi legaţi într-o cununie la care nici noi doi nu ne aşteptam”, – a scris în completare Jorge.

Cei doi au marcat aniversarea printr-o vacanță în familie. Atât Jorge, cât și Ramona au mai fost căsătoriți înainte și acest aspect i-a ajutat foarte mult în consolidarea actualei căsnicii, însă artistul recunoaște că la început a fost foarte greu: “La început am avut foarte multe încercări, foarte multe lucruri din trecuturile noastre care ne opreau să evoluăm.

Citește și – Ce vedete au intrat în lumea politică și pentru ce posturi candidează

Relaţiile noastre anterioare au avut un impact puternic asupra noastră. Ramona nu mai locuise împreună cu cineva de 8 ani. Eram căsătoriţi de 6 luni şi eu o conduceam pe soţia mea acasă la ea şi eu mergeam la mine acasă. Nu recomand experienţa!”, – a spus Jorge într-o emisiune de televiziune. Jorge, pe numele real, George Papagheorghe, și Alina Crăciun au divorțat în anul 2012. Cei doi au împreună o fetiță, pe nume Karina.

Citește și – Larisa, mărul discordiei în formația „Talisman”. Ce spunea Tavi Colen despre soția lui Alin Oprea

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter