Soția și fiica lui Jorge se confruntă cu probleme de sănătate. Ramona Prodea, de urgență la spital: „Suntem familia faultată” / Video

De Oana Savin, pe Ultimul update Vineri, 17 martie 2023, 10:24

Ghinionul pare să se țină după Jorge și familia sa. După ce săptămânile trecute artistul a fost operat la picior, acum soția și fiica lui au ajuns pe mâinile medicilor. Ramona Prodea a fost dusă de urgență la spital, după ce i s-a dezlipit retina.

Cântărețul a povestit pe rețelele de socializare că urmează să meargă și cu fiica sa, Karina, la medic, după ce în urmă cu puțin timp a suferit un accident.

Ramona Prodea, de urgență la spital

Ramona Prodea a ajuns de urgență pe mânile medicilor după ce i s-a dezlipit retina unui ochi.

„Soția mea…am ajuns cu ea de urgență la spital, că i s-a dezlipit retina. E cu mine în mașină acum, suntem fericiți că totul a decurs foarte bine, însă eu cu două cârje, ea cu ochiul bandajat”, a spus Jorge pe Instagram.

De asemenea, artistul a povestit că trebuie să meargă la ORL și cu fiica sa, Karina, care în urmă cu puțin timp a fost lovită cu o minge în față.

Citește și: Jorge, operat la genunchi de medicul lui Cătălin Măruță. Cum se simte artistul și cât durează recuperarea

„Aia mică a noastră, Karina, acum câteva luni a primit o minge în nas și are zgârciul dezlipit. Mâine mă duc cu ea la ORL. Deci, suntem familia faultată”, a mai spus Jorge.

„Să nu aveți impresia că viața noastră e roz, că noi trăim într-o bulă sau ceva. Avem și noi, ca toată lumea, tot felul de situații”, a precizat artistul.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Citește și: Jorge, mărturisiri despre relația cu Ramona Prodea: „Mi-a luat câțiva ani să mă obișnuiesc că soția mea e mai mare cu 10 ani”

Jorge a fost operat la picior după participarea la Survivor România

În urma participării la Survivor România, Jorge a fost nevoit să se opereze la un genunchi. Artistul, care a ales să facă intervenția chirurgicală cu același medic la care a apelat și Cătălin Măruță, este nevoit să folosească cârjele pentru a se deplasa, timp de câteva săptămâni.

„A fost prima intervenție din viața mea. De fapt, m-am operat în trecut și la ochi, dar nu am avut niciun oscior, niciun deget rupt. A fost cu anestezie locală, prietenii mi-au spus că mă adoarme și nu simt. Dar doctorul mi-a zis că dacă vreau pot să mă uit cu el odată acolo”, a povestit Jorge după operație.

Citește și: Jorge, răsfățat de mamă după operație. Cum l-a afectat, de fapt, accidentarea de la Survivor 2023 / Video

Acesta a recunoscut că imediat după operație și-a sunat soția.

„Mi-am sunat soția prima oară. Am și dormit foarte mult după operație, de la 10 la 14, în reprize. Am vorbit și cu mama, apoi cu Ilinca, fata cea mare, și prin mesaje cu Karina, urmează să îl sun pe David”, spunea atunci Jorge.

Citește și: Jorge, primul interviu după ce a părăsit Survivor 2023: „Aveam o oarecare pică pe Remus”. Faimosul spune ce nu s-a văzut la TV / Exclusiv

Cântărețul, pe numele lui adevărat George Papagheorghe, a stat o lună în Republica Dominicană, fiind unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor România. O accidentare a pus capăt competiției pentru el. Totuși, Jorge a precizat că este recunoscător pentru experiența trăită acolo.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Jorge și Ramona Prodea

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter