Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă Violeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 15 decembrie 2021, 13:14

Andreea Marin (46 de ani) și Ștefan Bănică Junior (53 de ani) au împreună o fiică, Ana Violeta Bănică. Adolescenta a împlinit 14 ani pe 15 decembrie 2021. Cu ocazia aniversării fiicei sale, pe Instagram, în dreptul unui colaj, Andreea Marin a scris două dintre versurile piesei „Because of you”, interpretată de solista Celine Dion.

Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior a împlinit 14 ani

„For every dream you made come true/For all the love I found in you…”, și-a început Andreea Marin urarea. „La mulți ani, Violeta mea! ❤️ De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea mea… Te iubesc cu toată inima!”, a încheiat jurnalista.

„La mulți ani fericiți, frumusețe!”, a comentat Simona Pătruleasa (47 de ani). „Foarte frumoasă. Bunul Dumnezeu să-i călăuzească fiecare pas în viață!; Ce vârstă frumoasă! ❤️ 🥳 La mulți ani cu iubire, împlinire, sănătate și noroc!; Felicitări și ție, Andreea, pentru «pitica» deja adolescentă! ☀️❄️❤️”, au mai fost alte câteva dintre comentariile postării.

Violeta își dorește să urmeze o carieră în actorie sau avocatură. „Îmi place foarte mult partea asta de actorie și muzică, dar mai mult actoria. Am fost în niște tabere cu alți colegi și am repetat și cu tata și cu frate-miu. Mi se pare ceva minunat, dar nu este un job foarte stabil, mai ales că eu aș vrea să mă mut în America”, a declarat Violeta, în emisiunea „La Măruță”.

„M-am gândit și la partea de avocatură. Mi-ar plăcea și asta foarte mult. Momentan nu sunt sigură. Eu când spun ceva, de obicei mă țin. O să vă dau 50 de lei de Crăciun dacă nu mă fac una dintre aceste două chestii pe care le-am spus acum”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru fiica ei, Ana Violeta Bănică

Andreea Marin, despre fostele sale mariaje: „Nu m-aș mai căsători cu niciunul dintre foștii soți”

Andreea Marin a pierdut două sarcini. „Chiar de ziua mea eram pe masa de operație”

Violeta mai are doi frați, unul mai mare, Radu Ștefan Bănică (19 ani), și unul mai mic, Alexandru Bănică (2 ani). Radu este fiul lui Ștefan Bănică Junior din relația cu Camelia Constantinescu, iar Alexandru este fiul lui din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (37 de ani).

„Relația mea cu tata este foarte bună. Îi iubesc pe amândoi, normal, de la cer până la pământ. Tata nu vorbește foarte mult, dar sunt chestiile alea mici pe care nu le spui neapărat, dar le arăți prin gesturi, care contează foarte mult la el, îmi place chestia asta”, a mai spus Violeta pentru emisiunea „Exclusiv VIP”.

„Îl ador pe fratele meu. E idolul meu. E persoana mea preferată și sunt foarte, foarte mândră de el. Nu suntem într-o competiție, eu cânt la pian mai mult. Piesa pe care am făcut-o cu tata, cel puțin momentan, nu o să o scot public, poate o va scoate el. Eu nu cânt în ea, am compus-o”, a continuat.

„Eu, momentan, trebuie să mă focusez pe chestiile mele academice și mă gândeam, poate, să fac avocatură sau actorie, chiar îmi place foarte mult. Dar nu este neapărat un job stabil, actoria. Vreau să merg la New York, iar acolo clar nu e un job stabil”, a completat.

„Mama este o persoană complexă. Îmi place de ea. E tupeistă, în sensul bun. Sunt mândră de tot ce a realizat până acum. Tot timpul se gândește la alții înainte de ea. Aș vrea și eu să ajung ca ea, nu neapărat ca meserie, dar ca persoană. Îmi place foarte mult de ea. Comunicăm destul de ok. Ne certăm, e normal, dar nu grav”, a mai spus adolescenta.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter