Radu Ștefan Bănică spune adevărul: cum s-a comportat Andreea Marin cu el pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 23 februarie 2022, 13:37

Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior, a rupt tăcerea, vorbind despre cum se înțelege el de fapt cu Andreea Marin.

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, la emisiunea Showbiz Report, Radu Ștefan Bănică a vorbit atât despre relația dintre el și fosta soție a tatălui său, Andreea Marin, cât și despre cum se înțelege cu sora sa vitregă, Violeta.

Radu Ștefan Bănică a spus că Andreea Marin l-a tratat mereu ca și cum ar fi fost copilul lui. „Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă”, a povestit tânărul de 20 de ani, citat de ShowBlitz. „Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă”. El a adăugat apoi: „Țin foarte mult la Andreea”.

Totodată, Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre cum se înțelege cu actuala soție a tatălui său, Lavinia Pârva. „Mă înțeleg foarte bine și cu Lavinia”, a spus el. „Mereu am avut o relație așa mai de prietenie. Mamei mele îi datorez o mare parte a creșterii mele, ca și comportament. Mă ajută în tot ce fac și mă sprijină în tot ce fac. Sunt norocos să am o astfel de mamă. O iubesc pe ea la fel cum îl iubesc pe tata, la fel cum iubesc toată familia”.

Citește și: Rebecca Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, a răbufnit în mediul online. „Să vă fie rușine”

Citește și: Elena Matei a părăsit competiția Survivor România 2022! Show-ul rămâne lider de audiență

Citește și: Cristina Mihaela Dorobanțu va prezenta știrile dimineții la Kanal D

Citește și: Anamaria Prodan îi dă dreptate Marianei Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf

Cât despre relația dintre fiul juratului emisiunii „X Factor” și Violeta, sora lui vitregă mai mică, Radu Ștefan Bănică a avut doar lucruri bune de spus. A recunoscut că aceasta vine des la cafeneaua pe care a deschis-o și mereu au despre ce să vorbească.

„Tata este foarte ocupat și, din păcate, nu a putut veni atât de des”, a povestit el. „Sora mea a venit des aici. Avem o relație foarte bună. Ieșim în oraș, bârfim. Începe să fie relația asta frumoasă. Noi am fost de mici apropiați. Acum avem alte discuții mai mature. Vorbim despre ce băieți îi plac, despre ce fete îmi plac. Suntem aliați”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter