Emily Burghelea a născut un băiețel: „Ce trăim acum este magic”. Prima imagine cu bebelușul

Ultimul update Vineri, 20 ianuarie 2023, 22:50

Emily Burghelea a născut un băiețel și a devenit mamă pentru a doua oară. Micuțul a venit pe lume vineri, 20 ianuarie, pe cale naturală, și a primit nota 10 din partea medicilor.

Fosta prezentatoare de la „Vorbește lumea”, emisiune difuzată de Pro TV, a devenit mamă din nou. Emily Burghelea mai are o fetiță, Amedea, în vârstă de un an și nouă luni.

Vedeta a dezvăluit că soțul ei, Andrei, a asistat la nașterea băiețelului și travaliul a fost depășit cu zâmbetul pe buze.

Emily Burghelea a devenit mamă pentru a doua oară

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți!

„Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! L-am născut cu zâmbetul pe buze”

Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu…

L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi…

Ce trăim acum este magic!” a scris Emily Burghelea, pe Instagram, după de a devenit mamă pentru a doua oară.

Vedeta a publicat și prima imagine cu ea și cel mic, în timp ce îl alăptează, fericită. Emily Burghelea are 23 de ani și a devenit cunoscută după ce a fost asistentă TV în emisiunea Mirelei Vaida, „Acces direct”, de unde a demisionat în direct.

În septembrie 2021, Emily Burghelea s-a căsătorit cu tatăl copiilor ei. Andrei este un prosper om de afaceri în domeniu IT și preferă discreția în viața publică. Mai mult, la fiecare eveniment, partenerul lui Emily nu își afișează chipul și poartă mereu mască.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter