Ce relație au Antonia și primul soț, Vincenzo Castellano, la 10 ani de la despărțire

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 10:44

Antonia și Vincenzo Castellano au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020. Vincenzo și Antonia au împreună o fiică, Maya, născută pe 27 august 2010.

Ce relație au Antonia și primul soț, Vincenzo Castellano, la 10 ani de la despărțire

De la finalul anului 2012, Antonia formează un cuplu cu artistul Alex Velea, alături de care mai are doi fii, Dominic și Akim. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021.

Cântăreața a vorbit recent despre relația ei cu Vincenzo, la 10 ani de la despărțire. Fiica perechii locuiește în continuare cu tatăl și cu bunicii paterni în Italia, iar solista o poate vizita oricând dorește. În plus, din toamna anului 2020, cu acordul lui Vincenzo, Maya poate veni în România de sărbători sau cu alte ocazii speciale (aniversări, vacanțe, etc.).

Despre relația ei cu Vincenzo, Antonia a declarat recent pentru EGO.ro: „Totul este bine în relația noastră, pentru că îi dorim binele Mayei și amândoi facem tot ce ține de noi ca ea să fie fericită. Așa că relația noastră este pe cât se poate de normală și de civilizată”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cum s-au cunoscut Alex Velea și Antonia. Nu a fost dragoste la prima vedere

Ce cadou a primit Antonia de la Alex Velea. „Nu voiam să postez, dar este prea frumoasă!”

Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

În cadrul aceluiași interviu, Antonia a mărturisit că s-a îndrăgostit de Alex când l-a cunoscut „ca om”, până atunci respectându-l ca artist.

„Mi se părea talentat, carismatic, dar atunci când am interacționat de la om la om, lucrurile s-au schimbat. Am reușit să descopăr un om bun, cu suflet mare, cu o inimă extraordinară”, a mărturisit solista.

Despre cum a rezistat relația lor trecerii anilor, Antonia a adăugat: „Pe lângă multă iubire, amândoi alocăm timp, atenție și energie, avem și chimie, prioritizăm relația noastră și acest lucru se simte. Și da, așa cum se vede, așa simt: butterflies (n.red.: fluturi în stomac) chiar și după atâția ani. Mă simt norocoasă că trăiesc o iubire atât de frumoasă și o relație în care mă simt specială, iubită și împlinită”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter