Rolul lui Steve Jobs l-a îmbolnăvit pe Ashton Kutcher. Vezi de ce!

De Unica.ro, pe

Ashton Kutcher a vrut să intre cu adevărat în rolul lui Steve Jobs pentru filmul biografic „Jobs” şi a preluat obiceiurile personajului său, inclusiv dieta, care l-a dus direct la spital.
Când a primit rolul lui Steve Jobs în filmul biografic „Jobs”, Ashton Kutcher a simţit că are o responsabilitate faţă de defunctul fondator Apple şi a vrut să intre cât mai bine în rol. A citit tot ce a găsit despre Steve şi a încercat să-i preia obiceiurile.
Unul dintre aceste obiceiuri este o dietă propusă şi promovată de un nutriţionist german. Din păcate, regimul nu i-a priit deloc lui Ashton Kutcher. „Cartea lăuda beneficiile zahărului din struguri şi probabil că e singurul zahăr pur pe care ai voie să-l consumi în dietă„, a spus actorul.

Cred că tipul care a scris cartea a fost prost informat. La mine, nivelul insulinei s-a dereglat destul de tare şi pancreasul meu a luat-o razna. A fost dureros. Nu ştiam ce mi se întâmplă„.
Aşa se face că Ashton Kutcher a ajuns la camera de gardă chiar la începutul filmărilor. De asemenea, actorul a trebuit să înveţe mersul lui Steve Jobs şi şi-a făcut obiceiul de a face plimbări lungi la fel ca el.

Ashton nu a spus dacă s-a apucat şi de droguri ca să intre în pielea personajului. Se ştie că, în anii ’70, Steve Jobs a încercat droguri precum LSD sau marijuana.
Poze: Ashton Kutcher în rolul lui Steve Jobs. Seamănă?
ashton kutcher steve jobs

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter