Ashton Kutcher a vrut să-i doneze inima fratelui său geamăn, când avea nevoie de transplant

De Ioana Tătaru, pe
Actorul Ashton Kutcher nu ar fi avut ocazia să cunoască celebritatea dacă acum mai bine de 25 de ani ar fi renunțat la propria viață pentru a-și salva fratele!

Michael Kutcher a fost diagnosticat cu o afecțiune cerebrală gravă

 

Vezi această postare pe Instagram

 

My little man, enjoying a great night with Starkey friends and family and embracing the power of giving back @starkeycares

O postare distribuită de Michael Kutcher (@mkutch) pe

(Foto: Instagram Michael Kutcher)

Ashton Kutcher are un frate geamăn pe care l-a iubit dintotdeauna. Michael Kutcher a fost diagnosticat încă din copilărie cu o afecțiune cerebrală gravă și cu o boală a inimii, cardiomiopatie virală. Din cauza bolii sale, Michael avea nevoie de o inimă nouă pentru a putea supraviețui. Ulterior, medicii și-au dat seama că afecțiunea este mult mai gravă și că necesită un transplant de inimă în decurs de cel mult 48 de ore. La o întâlnire cu elevii liceului din Ottumwa, statul Iowa, Michael le-a spus liceenilor că fratele său, Ashton, le-a spus părinților și medicilor că e gata să-i cedeze inima pentru a-l salva, scrie US Weekly.

Michael Kutcher: „Este o conexiune pe care nu pot să o explic”

Ashton, care pe atunci avea doar 13 ani, a fost devastat când a aflat că fratele lui ar putea muri. Din fericire, pe ultima sută de metri, Michael a reușit să facă transplantul de inimă de la donatorul potrivit, iar actorul a putut trăi să își vadă fratele sănătos: „Nu-mi găsesc cuvintele. Este o conexiune pe care nu pot să o explic. Este o onoare, o apreciere și o iubire profundă pentru o persoană care ar sacrifica totul pentru tine”, a declarat Michael pentru presa internațională, potrivit The Sun.

Michael locuiește astăzi în Colorado, alături de fiul lui de 14 ani și de iubita sa, care are doi copii dintr-o altă relație. În decembrie 2018, el a împlinit 27 de ani de la transplantul de inimă reușit. Ca urmare a experienței pe care a trăit-o, Michael s-a implicat activ în încurajarea americanilor să se înregistreze ca donatori de organe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Quietly celebrating that Viking win in the French Quarter

O postare distribuită de Michael Kutcher (@mkutch) pe

Sursă foto: Shutterstock, Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter