Produsele de prezentare Apple afișează mereu ora 9:41. Care este explicația

De Oana Dinu, pe Ultimul update Vineri, 21 septembrie 2018, 17:37
Produsele de prezentare Apple afișează mereu ora 9:41, după lansarea iPad. La apariția primul iPhone, ora de pe ecranul dispozitivelor era 9:41. Iată de ce

.

Produsele de prezentare Apple afișează întotdeauna aceeași oră, 9:41, excepție făcând ceasurile, pe a căror imagine de prezentare apare ora 10:09, conform Digi24.

Poate părea o întâmplare, dar de fapt lucrurile sunt bine puse la punct în cea mai bogată companie tehnologică din lume. Steve Jobs, cel care a fost cofondatorul și CEO al firmei, a lansat oficial primul iPhone la ora 9:42, în anul 2007.

De atunci, în prezentările oficiale, toate dispozitivele arătau această oră. Odată cu lansarea iPad, imaginile au arătat 9:41, oră folosită pe aproape toate produsele de prezentare Apple.

Compania a lansat de curând noile modele de iPhone, iar Tim Cook, directorul general, a prezentat schimbările pe care le aduc noile dispozitive, iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr și Apple Watch Series 4.

Citește și: 

Fiica lui Gică Hagi, marcată de rolul dintr-un film despre Experimentul Pitești: “Simt că am crescut brusc cu 20 de ani”

Meteo: Temperaturile vor scădea brusc și vin ploile

Sursă foto: shutterstock.com

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter