Rochia de mireasă a lui Meghan Markle va costa 100.000 de lire sterline

De Oana Savin, pe
Logodnica Prințului Harry al Marii Britanii, Meghan Markle, va purta o rochie de mireasă în valoare de 100.000 de lire sterline ce va fi creată de Ralph&Russo.

Potrivit unor surse citate de Daily Mail, rochia de mireasă a lui Markle va costa 100.000 de lire sterline (113.500 euro) și este creată de același designer pe care l-a ales pentru ținuta din fotografiile prin care ea și Harry și-au anunțat logodna.

Citește și: Fratele lui Meghan Markle, scrisoare către Prințul Harry: „Nunta aceasta este cea mai mare greșeală din istorie”

Rochia ce va fi cusută manual și va fi decorată cu multe mărgele, ar urma fsă fie prima dintre cele două rochii pe care fosta actriță americană le va purta pe 19 mai.

Ținuta va fi plătită de familia regală.

Aceasta este nunta anului şi au fost investite sute de ore pentru crearea rochiei, aproape în întregime manual”, a spus sursa citată.

Citește și: Regina Elisabeta nu o place pe Meghan Markle: „Nu este genul de mireasă pe care și-o dorea pentru Harry”

Cea de a doua rochie a logodnicei prințului Harry, pe care o va purta la recepția ce va avea loc seara, ar putea fi creată de Burberry sau Erdem.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, şi prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, se vor căsători pe 19 mai, la Capela St. George, pe domeniul Castelului Windsor. Acesta este cel mai așteptat eveniment al anului, la nunta regală fiind așteptate peste 100.000 de persoane din întreaga lume. Bugetul estimat pentru eveniment a fost estimat la 45 milioane de euro.

Sursă foto:  Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter