Oana Sârbu şi Robert Turcescu s-au despărţit după o relaţie de 10 ani

De Geo Berciu, pe

În timp ce toată lumea aştepta ca Oana Sârbu şi Robert Turcescu să anunţe data nunţii, aceştia au făcut publică despărţirea lor.
Oana Sârbu şi Robert Turcescu s-au despărţit după aproape zece ani de relaţie, iar acest lucru a fost confirmat de către prezentatorul tv. „Este adevărat, eu şi Oana nu mai formăm un cuplu de la jumătatea anului trecut”.

Cei doi au păstrat discreţia asupra acestui aspect, însă ruptura este cu atât mai surprinzătoare pentru admiratorii celor doi cu cât, la începutul anului trecut, Robert Turcescu şi Oana Sârbu spuneau că se înţeleg foarte bine şi nimic nu părea că le va umbri fericirea.

Şi cu toate acestea, Oana Sârbu a lăsat să se înţeleagă, în interviuri, că o uniune oficială nu a fost discutată, penttru că late lucruri erau importante.”Nici nu ne-am propus să ne căsătorim. Nu ştiu dacă o vom face sau nu vreodată. Sunt momente când mă gândesc că ne vom despărţi. În opt ani, de când suntem împreună, am trecut printr-un miliard de lucruri. Cu toate acestea, noţiunea de familie la noi este sfântă – ne facem toate sărbătorile împreună, weekenduri cu famliile noastre unite, vacanţe. Cu fiica lui Robert mă înţeleg foarte bine. Am apreciat enorm la Robert modul în care m-a introdus în viaţa Ioanei – treptat, discret, firesc”, spunea artista în urmă cu ceva timp.

Oricum, cei doi vor rămâne în relaţii amicale de dragul băiatului adoptat de Oana Sârbu, în vârstă de cinci ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter