Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 16 iulie 2021, 13:24

Fiica jurnalistului Robert Turcescu, Ioana Taisia (20 ani), cunoscută în mediul online drept Yoyo, are o comunitate de peste 115 mii de urmăritori pe Tik Tok. Recent, tânăra a atras atenția asupra unui videoclip postat de o altă creatoare de conținut cu o comunitate de aproape 700 de mii de urmăritori.

Tânăra respectivă s-a filmat la sală, făcând genuflexiuni și, totodată, haz de felul în care bărbații privesc femeile care se antrenează. Ioana nu a considerat videoclipul amuzant, motiv pentru care a împărtășit o experiență proprie neplăcută.

Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

„Faptul că se întâmplă asta este o problemă, nu conținut de entertainment pentru Tik Tok. Din contră, ar trebui să atragem atenția asupra lucrului acesta. (…) Acum doi ani mergeam la o sală unde mergea și iubitul meu. Mai mergeam și singură din când în când.

Am observat că de fiecare dată mă nimeream în același timp cu un bărbat pe la vreo 40 și ceva de ani, care efectiv se uita la mine și nu că se uita, se holba, se muta ca să se poată uita la mine.

Evident că i-am aruncat priviri urâte, dar nu a înțeles. Într-o zi deja începusem să mă enervez. Mereu când îl vedeam începeam să devin foarte anxioasă, mi-era foarte frică că o să ies din sală și o să mă urmărească.

Citește și:

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, o nuntă atipică. Ce tradiție nu vor respecta

Doinița Oancea iubește din nou! Prima imagine cu actrița și cu noul ei iubit

Adela Popescu, despre prima noapte acasă cu al treilea fiu: „A fost grea”

Eram foarte speriată. Într-o zi îmi căutam o ganteră de 2 kg pe care nu am găsit-o așa că am decis să merg în altă sală separată cu una de 1 kg. (…) Omul ăsta a căutat gantera aia 20 de minute ca să vină în sala unde eram eu, să-mi dea gantera și să mă întrebe câți ani am, cum mă cheamă, etc.

Să mergi la sală și să nu te simți în siguranță, să nu poți să faci anumite exerciții, pentru că mie asta mi s-a întâmplat, nu e de glumă”, a spus Ioana. Și-a încheiat videoclipul spunând că nu i se pare în regulă ca femeile să transmită mesajul că este ok și chiar amuzant ca bărbații să le privească astfel la sală.

Majoritatea comentariilor postării au fost pozitive. „Efectiv, motivul pentru care m-am lăsat de sală e fix povestea asta; Ai punctat totul perfect! Am observat foarte multe videoclipuri populare care promovează probleme grave de comportament la un nivel de comedie;

De-asta vreau să se facă sală separată pentru femei și bărbați. Este așa doar în străinătate, dacă nu mă înșel, dar nu ar strica să fie și aici”, au fost doar câteva dintre reacțiile pozitive.

„Multe mergeți la sală doar pentru poze și să vă arătați formele și la tine nu prea se vede că ai făcut sală; Mai bine stați acasă că ocupați aiurea aparatele; Hai să facem din țânțar armăsar… prea dramatic; Prea multă victimizare”, sunt câteva dintre reacțiile negative, toate din partea unor bărbați.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter