A murit tatăl lui Robert Turcescu

De Mădălina Manole, pe
Robert Turcescu este în doliu. Tatăl fostului prezentator TV a murit astăzi, iar anunțul trist a fost făcut pe rețelele de socializare.

Robert Turcescu a transmis un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook: „Tatăl meu, Barbu Turcescu, a fost cel mai bun tată din lume. Bunul meu tată s-a dus la Domnul, în această dimineată. Toti cei care l-au cunoscut si vor să-și ia rămas bun de la el sunt așteptați, începând de mâine după-amiază, la capela cimitirului din satul Valea Mare Podgoria, oraș Ștefănești, județul Argeș. Înmormântarea va fi joi, 18 octombrie, în cimitirul de la Valea Mare, la ora 12.00. Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul meu tată!”, – a scris Robert Turcescu pe Facebook, acolo unde a primit mai multe mesaje de condoleanțe , dar și de încurajare.

Robert Turcescu, în vârstă de 43 de ani, este căsătorit din 2014 cu Oana Nuțu, un tânăr designer vestimentar, în vârstă de 29 de ani. Cei doi au o fetiță, pe nume Vera Ilinca. Robert Turcescu mai are o fiică din prima căsătorie, cu Corina Ilie, pe nume Ioana, care va deveni majoră anul viitor.

Citește și – Amalia Enache s-a testat contra genelor cancerigene. Drama mamei sale a determinat-o să ia atitudine

Citește și – Lora şi Ionuţ Ghenu s-au logodit: „Dacă ne vom căsători va fi ceva în secret”

Sursă foto: arhivă Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter