Oana Sârbu, mărturisiri emoționante despre pierderea părinților săi: „Cu tata a fost lovitura de grație”

De Unica.ro, pe

Oana Sârbu, în vâstă de 53 de ani, a făcut mărturisiri emoționante despre momentele grele prin care a trecut când și-a pierdut ambii părinți la distanță de doar un an.

Oana Sârbu, îndrăgita actriță din „Liceeni”, a vorbit într-un interviu pentru ego.ro despre părinții săi, pe care i-a pierdut în decurs de un an. Mama ei s-a stins din viață în 2020, iar tatăl ei la finalul lui 2021. Artista a mărturisit că deși nu mai sunt lângă ea, continuă să-i simtă aproape.

Oana Sârbu, mărturisiri emoționante despre pierderea părinților săi: „Cu tata a fost lovitura de grație”

Cu tata a fost lovitura de grație, chiar înainte de Crăciun, în decembrie anul trecut. Practic am rămas orfană. Nu pot spune că s-a dus o lume, pentru că eu îi mai am lângă mine pe părinții mei. Cu mine, lângă mine. În lumea mea, în visele mele, în gândurile mele… Băiețelul meu și-a pierdut într-adevăr bunicii care l-au iubit atât de mult și cărora le-a făcut ultima parte a vieților lor atât de frumoasă! Și, atunci, între durerea lui și a mea încerc să găsesc interpretări splendide a ceea ce au însemnat ei pentru fiecare dintre noi, a mărturisit Oana Sârbu.

Citește și: Volodimir Zelenski: „Soldații ruși violează fete minore și copii foarte mici. A fost chiar și un bebeluș!”

Președintele Consiliului Județean Hunedoara s-a dat drept pacient la Urgențe, după mai multe reclamații. Cum l-a tratat personalul medical

Incredibil ce a putut să spună Anamaria Prodan despre Laurențiu Reghecampf: „Tot la noi o să se întoarcă!”

Cristina Bâtlan de la „Imperiul leilor”, divorț după 26 de ani de căsnicie: „Am aflat după cinci sau patru ani că mă înșală”

Oana Sârbu: „Copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele”

Artista a mai dezvăluit că a avut o copilărie frumoasă, de care își amintește cu mare drag.

Am fost o fetiță dorită și iubită mult de ai mei și de întreaga mea familie, am apărut la zece ani după ce a venit pe lume fratele meu. Copilăria a fost cea mai frumoasă perioadă a vieții mele. Pocnind din degete mă întorc adesea în timp și-mi îngrijesc copilul din mine cu amintiri dragi. Păstrez fizic amintiri din perioada aceea, de la mărgele și haine, până la oracole și pulovere croșetate de mătușa mea dragă, a mai spus Oana Sârbu.

Ce spunea Oana Sârbu la moartea părinților săi

Mama Oanei Sârbu a murit în august 2020 din cauza unor probleme grave de sănătate.

O lună am încercat s-o salvez, dar nu s-a mai putut face nimic, împlinea 87 de ani. Eu nu pot să vorbesc despre mama. O văd în fața mea, în spatele meu zâmbind, râzând, în cele mai frumoase haine ale ei. Am și eu acasă câteva haine de-ale ei. O văd și în mutra fratelui meu, care seamănă leit cu ea! E acolo încontinuu! Comunic în altă dimensiune cu ea, a spus artista în urmă cu ceva timp la Prima TV.

Tatăl cântăreței, Romulus Sârbu, un îndrăgit actor de pantomimă, s-a stins din viață în decembrie 2021, la vârsta de 86 de ani.

Te iubesc, poezie de om, sensibilitate și rafinament, spectacol de emoții și trăiri! Toată lumea te iubește. Dacă aveai încă un pic de răbdare, Al decorase brăduțul într-un fel care ți-ar fi plăcut tare…, a scris atunci pe pagina sa de Facebook îndrăgita artistă.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter