Robert Turcescu: “Nu cred că sunt bun de soţ în modul clasic”

De Viva.ro, pe

Despre reputaţia lui Robert Turcescu de „vrăjitor“ de femei, despre iubire, despre fericiri şi nefericiri, despre copii şi despre vise… Despre flirt, libertate, orgoliu, pasiune şi umbre din trecut… Un interviu relaxat cu un jurnalist altfel.
Am urcat cu Robert Turcescu pe acoperişul unei clădiri din centrul Bucureştiului şi am cercetat perspectiva pe care un bărbat de aproape 40 de ani o are asupra vieţii. În loc de un jurnalist încruntat am descoperit un poet care mi-a amintit de mansarda lui romantică pe care am fo­tografiat-o în VIVA! în urmă cu doi ani.
Mai ai mansarda de adolescent fugit de acasă?
Da, locuiesc în aceeaşi casă, mă bucur de liniştea unui cartier pe care l-am pri­vit destul de circumspect când m-am mutat, dar am văzut că e un loc cu oa­meni de bună calitate. Iar anul ăsta m-am hotărât să renunţ să îngrijesc ga­zonul care oricum nu rezista şi voi încerca să fac roşii eco în spatele casei. (râde)
Te preocupă temele eco în continua­re?
Cu limite. Nu-mi plac deloc excesele, nici măcar când e vorba de natură. Sunt un om care petrece mult timp în aer liber, sunt îndrăgostit de mountain biking, schiez, pescuiesc.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter