Robert Downey Jr, îndrăgostit ca-n prima zi de soţia sa

De Viva.ro, pe

Robert Downey Jr şi frumoasa lui soţie, Susan, demonstrează că dragostea poate să rămână vie şi după trecerea anilor. Iată ce tandri au fost cei doi la premiera mondială a filmului Iron Man 3, ce a avut loc pe 24 aprilie la Los Angeles!
Adevărul este că la 39 de ani şi mamă a unui copil, Susan Downey arată splendid! Ea a fost  foarte sexy pe covorul roşu în seara premierei, într+o rochie orange aprins cu detalii aurii, aşa că nu-i de mirare ca soţul ei, cu 9 ani mai mare, nu şi-a putut dezlipi privirile şi… mâinile! Robert Downey Jr. a fost foarte tandru cu ea şi, mai mult, a ţinut să facă şi o declaraţie impresionantă. “Vechea zicală –  în spatele oricărui bărbat puternic stă o femeie incredibilă – este adevărată. Îi datorez mare parte din succesul meu lui Susan. Facem o echipă minunată împreună!”, a spus Downey Jr, citat de Daily Mail.

Susan Downey este de meserie producător. Cei doi s-au cunoscut cu mai bine de 10 ani în urmă, pe platourile de filmare ale peliculei Gothika, şi s-au căsătorit în 2005.  Anul trecut li s-a născut primul copil, un băiat pe nume Exton Elias Downey.

Citeşte mai multe pe Viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter