A murit actorul și regizorul Robert Downey Sr. Ce mesaj emoționant a transmis fiul său, Robert Downey Jr.

De Unica.ro, pe
Actorul și regizorul Robert Downey Sr. s-a stins din viață la vârsta de 85 de ani. Fiul său, Robert Downey Jr., a postat pe rețelele de socializare un mesaj extrem de emoționant. 

Robert Downey Sr. împlinise luna trecută 85 de ani, iar de cinci ani se lupta cu efectele bolii Parkinson. Cunoscut pentru rolurile din filme precum„Boogie Nights”, „Magnolia” și „To Live and Die in LA”, acesta s-a stins din viață în locuința sa din New York.

„Noaptea trecută, tata a murit liniștit în somn, după ani în care a îndurat efectele devastatoare ale bolii Parkinson… a fost un adevărat cineast și a rămas remarcabil de optimist până la final… Potrivit calculelor mamei mele vitrege, au avut o căsnicie fericită timp de peste 2000 de ani. Rosemary Rogers-Downey, ești o sfântă, iar gândurile și rugăciunile noastre sunt cu tine,” a transmis Robert Downey Jr.

Citește și: La 51 de ani, Mihaela Rădulescu arată senzațional în costum de baie

EXCLUSIV! Andreea Ibacka a explicat de ce alege să nască prin cezariană: „Cezariana nu este calea ușoară”

Îl recunoști? Cine este bărbatul celebru din fotografie

Adelina Pestrițu, ironizată de Mircea Badea pentru notele obținute la BAC: N-ai cum mai tare de atât!

Robert Downey Sr., care a scris și a regizat filme precum „Putney Swope” și „Greaser’s Palace”, a fost căsătorit de trei ori și avea doi copii: Robert Downey Jr. și Allyson Downey, din căsnicia cu Elsie Downey. Din 1991 și până în 1994 a fost căsătorit cu Laura Ernst, iar din 1998 era căsătorit cu Rosemary Rogers, potrivit Variety.com.

Downey Jr. a apărut în două filme regizate de tatăl său, în „Pound” în 1970 și în „Too Much Sun”, comedie apărută în 1990. 

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter