Armura originală a lui Iron Man a fost furată

De Oana Savin, pe
Armura pe care actorul Robert Downey Jr a purtat-o în primul film „Iron Man”, în 2008, a fost furată, a anunțat departamentul de Poliție din Los Angeles.

Armura, care a fost estimată la 325.000 dolari, se afla într-un depozit din localitatea Pacoima, însă a dispărut la un moment dat dintre februarie și aprilie.

Dispariția a fost reclamată săptămâna aceasta, în urma unui control de rutină, potrivit Hollywood Reporter.

Conform poliției, cazul este cercetat ca un furt.

Tentativa de sustragere a unor arme ale grupului de supereroi The Avengers (din care face parte Iron Man) face parte din subiectul recentului film ”Spider-Man: Homecoming”.

Robert Downey Jr i-a dat viață lui Tony Stark pentru prima dată în 2008, pentru ca mai apoi să apară în nouă producții Marvel, cea mai nouă fiind în „Avengers: Infinity War”.

Nu este prima dată când o râvnită piesă din lumea albumelor de benzi desenate face obiectul unui furt. În anul 2001, benzile desenate originale în care apăreau pentru prima dată personajele Superman şi Batman au fost furate din reşedinţa actorului Nicolas Cage, din vestul oraşului Los Angeles.

În timp ce revista în care apărea Batman nu a fost recuperată niciodată, cea care îl are ca protagonist pe Superman a apărut 10 ani mai târziu, în San Fernando Valley din California.

Citește și: Top 4 copii supereroi care au salvat vieţi omeneşti

Citește și: IT&Gadgets: Top 6 femei supereroi din jocuri care ne inspiră. Nu-i aşa că sunt sexy?

Sursă foto:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter